ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΑΠΟ 474€

ΣΥΝΟΨΗ

04 ΜΕΡΕΣ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ 30/12 Ώρα αναχώρησης: 07:00
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΜΕΤΣΟΒΟ - ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Αναχώρηση από την Αθήνα και μέσω Λαμίας - Δομοκού - Καλαμπάκας φτάνουμε στο πανέμορφο Μέτσοβο όπου διεκδικεί τον χαρακτήρα του γραφικότερου ορεινού οικισμού, πατρίδα αρκετών μεγάλων εθνικών ευεργετών και πόλος έλξης χιλιάδων επισκεπτών. Το Αρχοντικό του Τοσίτσα, η Πινακοθήκη, η Αγία Παρασκευή είναι τα κυριότερα αξιοθέατα. Χρόνος για γνωριμία με το χωριό και αγορές στα παραδοσιακά καταστήματα. Αναχώρηση για τα Γιάννενα, άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο GRAND SERAI 5*, στο κέντρο της πόλης. Δείπνο.

ΜΕΡΑ 2

ΚΑΛΠΑΚΙ - ΠΑΠΙΓΚΟ - ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ - ΚΗΠΟΙ

Πρωινό και αναχώρηση για το ιστορικό Καλπάκι, επίσκεψη στο Πολεμικό Μουσείο, θα ενημερωθούμε για την ιστορία της περιοχής και θα θαυμάσουμε τα εκθέματα. Συνεχίζουμε για το ανατολικό και κεντρικό Ζαγόρι, περνώντας από την Αρίστη και μέσω μιας καταπληκτικής διαδρομής θα φτάσουμε στο Μεγάλο Πάπιγκο. Επόμενος σταθμός το Μονοδένδρι και η Αγία Παρασκευή, για να δούμε από ψηλά το φαράγγι του Βίκου. Χρόνος για γεύμα και αναχώρηση για τους Κήπους, όπου θα θαυμάσουμε τα γεφύρια Κόκκορου και Πλακίδα (Καλογερικό). Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

ΜΕΡΑ 3

ΣΠΗΛΑΙΟ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ - ΝΗΣΑΚΙ - ΚΑΣΤΡΟ

Πρωινό και αναχώρηση για το Σπήλαιο Περάματος. Το επισκέψιμο κομμάτι είναι 1.100μ., διαθέτει αρκετά είδη σταλαγμιτών και σταλακτιτών και μια πλούσια βεντάλια χρωμάτων και σχηματισμών: οι «κατακόμβες», τα «ανάκτορα της Περσεφόνης», η «Μέδουσα» και η «λίμνη με τα νούφαρα» προκαλούν δέος στους επισκέπτες. Συνεχίζουμε για την πόλη και τη Λίμνη Παμβώτιδα, επιβίβαση στο καραβάκι για το νησί της Κυρά Φροσύνης. Επίσκεψη στο σπίτι/μουσείο όπου στεγάζει αντικείμενα που έχουν σχέση με τον Αλή Πασά και κειμήλια της επαναστατικής περιόδου. Επιστροφή στα Γιάννενα και προαιρετική επίσκεψη στο αρχαίο βυζαντινό κάστρο το οποίο την εποχή του Αλή Πασά αποτελούσε το μεγαλύτερο διοικητικό κέντρο της Ελλάδας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.
ΜΕΡΑ 4

ΕΛΛΗΝΙΚΟ - ΜΟΝΗ ΤΣΟΥΚΑΣ - ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΡΕΛΛΗ

Πρωινό και αναχώρηση για το Ελληνικό, ένα χωριό-υπαίθρια γκαλερί όπου θα σας εντυπωσιάσουν τα μυστηριώδη γλυπτά που βρίσκονται διάσπαρτα στην ευρύτερη περιοχή. Επίσκεψη στο μουσείο Σύγχρονης Τέχνης «Θεόδωρος Παπαγιάννης». Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τη Μονή Τσούκας, ένα από τα σπουδαιότερα προσκυνήματα της Ηπείρου, σε εντυπωσιακή τοποθεσία με πανοραμική θέα στο φαράγγι του Αράχθου. Επόμενος σταθμός μας το Μουσείο Βρέλλη, το οποίο φιλοξενεί κέρινα ομοιώματα και ιστορικά εκθέματα εμπνευσμένα από σημαντικά γεγονότα της Ελληνικής Ιστορίας. Πορεία επιστροφής για την Αθήνα μέσω της γέφυρας Ρίο-Αντίρριο.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ & ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΠΟΥΛΜΑΝ
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ & ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΠΟΥΛΜΑΝ
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ GRAND SERAI 5*

 

ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ GRAND SERAI 5*
ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
 
ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΡΕΒΕΓΙΟΝ
στις 31/12
*στη θέση της ημιδιατροφής
ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΡΕΒΕΓΙΟΝ
ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ
στις 31/12
ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Μεταφορές, περιηγήσεις όπου αναφέρονται με πολυτελές πούλμαν της εταιρείας Panolympia
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο Grand Serai Congress & Spa Hotel 5*, στα Γιάννενα
  • Ημιδιατροφή καθημερινά
  • Εορταστικό ρεβεγιόν στις 31/12 με ζωντανή μουσική στη θέση της ημιδιατροφής
  • Αρχηγός/συνοδός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου.
Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους.
To εισιτήριο για το νησάκι.
Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.
Ο ειδικός φόρος διαμονής.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ:
GRAND SERAI CONGRESS & SPA
ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΝΟΜΟΣ