ΣΠΗΛΑΙΟ ΚΑΨΙΑ - ΑΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ ΒΑΣΤΑΣ

ΑΠΟ 159€

ΣΥΝΟΨΗ

03 ΜΕΡΕΣ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 29/2 (Καθαρά Δευτέρα)
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΑΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ ΒΑΣΤΑΣ - ΣΠΗΛΑΙΟ ΚΑΨΙΑ

Ώρα αναχώρησης: 08:00
Πρωινή αναχώρηση και μέσω Σήραγγας Αρτεμισίου και Μεγαλόπολης φθάνουμε κοντά στο χωριό Βάστα, όπου βρίσκεται το μοναδικό θολωτό εκκλησάκι της Αγίας Θεοδώρας. Συγκλονίζει το θέαμα των 17 τεράστιων δέντρων που έχουν φυτρώσει στη σκεπή της μικρής εκκλησίας του 9ου αιώνα, καθώς και των κρυστάλλινων υδάτων που αναβλύζουν από τα θεμέλιά της. Χρόνος για γεύμα. Μετάβαση στο Σπήλαιο Κάψια, ένα από τα 10 πιο αξιόλογα της Ελλάδας. Άφιξη στην Τρίπολη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο Tripoli City Hotel 3*. Δείπνο.
ΜΕΡΑ 2

ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΙ - ΛΙΜΠΟΒΙΣΙ - ΕΛΑΤΗ

Πρωινό και αναχώρηση για το Χρυσοβίτσι, που υπήρξε μεγάλο υλοτομικό κέντρο. Επίσκεψη στο Μουσείο Δασικής Ιστορίας, το οποίο στεγάζεται σε ένα μεγάλο εργοστάσιο με έτος κατασκευής το 1939. Πρόκειται για ένα χώρο που «ιχνηλατεί» τα πρώτα βήματα της βιομηχανικής επανάστασης στην Αρκαδία.
Συνεχίζουμε για το Λιμποβίσι και το σπίτι του Γέρου του Μοριά, που σήμερα λειτουργεί ως μουσείο και φιλοξενεί υλικό από τη ζωή και τη δράση του Θεοδώρου Κολοκοτρώνη. Στη συνέχεια θα φθάσουμε στην Ελάτη, όπου μεταξύ άλλων θα δούμε τις ξύλινες δημιουργίες του Χρήστου Σιμόπουλου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

ΜΕΡΑ 3

ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ - ΣΤΕΜΝΙΤΣΑ - ΨΑΡΙ («ΑΡΚΑΔΙΑΝΗ») - ΚΑΡΥΤΑΙΝΑ

Πρωινό και αναχώρηση για τη γραφική Δημητσάνα, ιστορικό χωριό χτισμένο σε λοφοράχη σε υψόμετρο 950μ. Χρόνος για βόλτα. Στη συνέχεια θα μεταβούμε στη Στεμνίτσα, παλιό κέντρο αργυροχρυσοχοΐας. Θα περπατήσουμε στα γραφικά σοκάκια του χωριού για να δούμε το ηρώο των αγωνιστών του ’21.
Συνεχίζουμε για το πρότυπο κέντρο γεύσεων και σπιτικής μαγειρικής «Αρκαδιανή», στο χωριό Ψάρι. Τέλος, θα επισκεφθούμε την πετρόχτιστη ιστορική Καρύταινα με το θρυλικό πεντάτοξο γεφύρι και το Φραγκικό κάστρο του 13ου αιώνα. Πορεία επιστροφής στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ TRIPOLI CITY HOTEL 3*
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ TRIPOLI CITY HOTEL 3*
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ & ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΠΟΥΛΜΑΝ
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ & ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΠΟΥΛΜΑΝ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν της εταιρείας Panolympia
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο Tripoli City Hotel 3* στην Τρίπολη
  • Ημιδιατροφή καθημερινά
  • Αρχηγός/συνοδός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου. Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους. Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα. Ο ειδικός φόρος διαμονής

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ:
TRIPOLI CITY HOTEL
ΤΡΙΠΟΛΗ
tripoli-city