ΑΥΣΤΡΙΑΚΟ ΤΙΡΟΛΟ & ΒΑΥΑΡΙΚΕΣ ΑΛΠΕΙΣ - ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΑΠΟ 695€

ΣΥΝΟΨΗ

09 ΜΕΡΕΣ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΠΑΣΧΑ 13/4
map tirolo austria

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΠΑΤΡΑ - ΒΕΝΕΤΙΑ

Συγκέντρωση το απόγευμα και αναχώρηση για το λιμάνι της Πάτρας. Άφιξη και επιβίβαση στο πλοίο. Τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους για Βενετία. Διανυκτέρευση εν πλω.
ΜΕΡΑ 2

ΕΝ ΠΛΩ

Ελεύθερη μέρα για να απολαύσετε μια κρουαζιέρα στα νερά της Αδριατικής. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 3

ΒΕΝΕΤΙΑ

Άφιξη στη Βενετία και περιήγηση στη «Γαληνότατη Δημοκρατία». Θα θαυμάσουμε τη φημισμένη πλατεία του Άγιου Μάρκου, το Παλάτι των Δόγηδων, τη σκάλα των Γιγάντων, τον Πύργο του Ωρολογίου (Μαυριτανών), τη Γέφυρα Ριάλτο, τη Γέφυρα των Αναστεναγμών και τις παλιές φυλακές. Ελεύθερος χρόνος και στη συνέχεια μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στο Μέστρε. Μετά το δείπνο θα μεταβούμε στη Μητρόπολη της Βενετίας, την Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, για την Ανάσταση. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 4

ΒΕΝΕΤΙΑ - ΙΝΣΜΠΡΟΥΚ

Πρωινό και αναχώρηση για το Ίνσμπρουκ, την πρωτεύουσα της δυναστείας των Αψβούργων. Κατά την περιήγησή μας θα θαυμάσουμε την Αψίδα του Θριάμβου, τη Χρυσή Σκέπη, τη Χοφκίρχε, το Μαυσωλείο του Μαξιμιλιανού, τη μεσαιωνική συνοικία και θα καταλήξουμε στο Μουσείο Swarovski, που βρίσκεται στο Wattens. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο, διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 5

ΙΝΣΜΠΡΟΥΚ - ΚΙΤΣΜΠΟΥΕΛ - ΖΕΛ ΑΜ ΖΕΕ - ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ

Πρωινό και αναχώρηση για το χιονοδρομικό κέντρο του Κίτσμπουελ. Στη συνέχεια θα περιηγηθούμε πεζή στο ιστορικό κέντρο και θα δούμε τα παλιά αρχοντικά, πανέμορφα σαλέ και θα απολαύσουμε τον καφέ μας σε ένα παραδοσιακό Τιρολέζικο χωριό. Ακολουθεί το Ζελ αμ Ζεε, χτισμένο στις όχθες της ομώνυμης λίμνης. Μέσα από μια διαδρομή με γραφικά χωριά θα οδηγηθούμε στο Σάλτσμπουργκ. Θα θαυμάσουμε το κάστρο, το σπίτι-μουσείο του Μότσαρτ και τον Καθεδρικό Ναό. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα. Επιστροφή στο Ίνσμπρουκ. Δείπνο, διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 6

ΙΝΣΜΠΡΟΥΚ - ΚΑΣΤΡΟ ΝΟΪΣΒΑΝΣΤΑΪΝ - ΜΟΝΑΧΟ

Πρωινό και αναχώρηση για το ποιο διάσημο κάστρο της Ευρώπης, το Νοϊσβανστάιν, γνωστό και ως «κάστρο του τρελού», περιτριγυρισμένο από γραφικές λίμνες και βουνά. Συνεχίζουμε με το Μόναχο. Θα θαυμάσουμε την κεντρική πλατεία Μαρίενπλατς με το παλιό Δημαρχείο, την εκκλησία του Αγίου Πέτρου και την εκκλησία του Αγίου Ιωάννη. Ακολουθεί η πλατεία Μαξιμιλιανού Ιωσήφ, του πρώτου βασιλιά της Βαυαρίας. Χρόνος ελεύθερος και επιστροφή στο Ίνσμπρουκ. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 7

ΙΝΣΜΠΡΟΥΚ - ΒΕΡΟΝΑ - ΜΠΟΛΟΝΙΑ

Πρωινό και αναχώρηση για την πόλη «των αιώνιων ερωτευμένων», την όμορφη και γραφική Βερόνα. Θα θαυμάσουμε τη Ρωμαϊκή Αρένα, τις πλατείες Ντέλε Έρμπε και Ντέι Σινιόρι, που περιβάλλονται από άριστα διατηρημένα μεσαιωνικά κτίρια και το αρχοντικό των Καπουλέτων, με το θρυλικό μπαλκόνι της Ιουλιέτας. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο, διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 8

ΜΠΟΛΟΝΙΑ - ΑΝΚΟΝΑ

Πρωινό και αναχώρηση για το λιμάνι της Ανκόνα. Άφιξη, τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους για Πάτρα. Διανυκτέρευση εν πλω.
ΜΕΡΑ 9

ΠΑΤΡΑ - ΑΘΗΝΑ

Άφιξη στην Πάτρα και άμεση αναχώρηση για Αθήνα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟ ΠΟΥΛΜΑΝ
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟ ΠΟΥΛΜΑΝ
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 3*S, 4*
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 3*S, 4*
ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
4 ΔΕΙΠΝΑ
4 ΔΕΙΠΝΑ
ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ
ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
ΈΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΩΣ 75 ΕΤΩΝ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΩΣ 75 ΕΤΩΝ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πάτρα - Βενετία - Ανκόνα - Πάτρα σε τετράκλινες εσωτερικές καμπίνες
 • Μεταφορές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
 • 8 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 3*S, 4* (1 Βενετία Albatros 4*, 3 Ίνσμπρουκ Βον Αlpina 3*S, 1 Μπολόνια SHG Bologna 4*, 3 εν πλω)
 • Πρωινό καθημερινά στα ξενοδοχεία
 • 4 δείπνα
 • Ξεναγήσεις, περιηγήσεις βάσει προγράμματος
 • Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης έως 75 ετών

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Δημοτικοί φόροι, check points 60€
 • Εισιτήρια εισόδων
 • Προαιρετική ασφάλεια Covid-19 25€/άτομο
 • Ό,τι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
 1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
 2. Σε οδικές και αεροπορικές εκδρομές που συνδυάζονται, οι θέσεις στα πούλμαν είναι εναλλασσόμενες.
 3. Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
 4. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων.
 5. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
 6. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
 7. Στα περισσότερα ξενοδοχεία του εξωτερικού ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση, το οποίο επιστρέφεται με το check out.
 8. Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα ταξίδια, σημαίνει αυτόματη αποδοχή των Γενικών Όρων Συμμετοχής, που μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά εδώ