ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ

ΑΠΟ 250€

ΣΥΝΟΨΗ

04 ΜΕΡΕΣ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 23, 30/12 Ώρα αναχώρησης: 07:15 π.μ.
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΛΙΜΝΗ ΠΟΥΡΝΑΡΙΟΥ - ΚΑΤΩ ΑΘΑΜΑΝΙΟ - ΒΟΥΡΓΑΡΕΛΙ - ΑΡΤΑ

Πρωινή αναχώρηση από Αθήνα για τα Αθαμάνια Όρη. Μέσω της γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου και περνώντας από το χωριό Πέτα, όπου έγινε η ιστορική μάχη με τους Τούρκους, φθάνουμε στις Μελάτες, για να θαυμάσουμε το μοναδικό θέαμα των φιόρδ της τεχνητής Λίμνης Πουρναρίου. Συνεχίζουμε με το Κάτω Αθαμάνιο και το Παλαιοκάτουνο. Επόμενος σταθμός μας το Βουργαρέλι, όπου θα επισκεφθούμε το μοναστήρι του Αγίου Γιώργη. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα και να χαρείτε τη φύση. Το απόγευμα άφιξη στο ξενοδοχείο BYZANTINO HOTEL 4* στην Άρτα. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο.

ΜΕΡΑ 2

TΖΟΥΜΕΡΚΑ (ΑΓΝΑΝΤΑ - ΣΠΗΛΑΙΟ  ΑΝΕΜΟΤΡΥΠΑΣ - ΠΡΑΜΑΝΤΑ - ΜΕΛΙΣΣΟΥΡΓΟΙ)

Πρωινό και αναχώρηση. Μέσω Πλάκας φθάνουμε στα γραφικά Άγναντα όπου θα έχουμε χρόνο για καφέ και περίπατο. Στη συνέχεια επίσκεψη στο Σπήλαιο Ανεμότρυπας (εάν είναι ανοιχτό), με το δίμετρο καταρράκτη. Επόμενος σταθμός τα Πράμαντα, το ονομαστό μαστοροχώρι με τη γνήσια Ηπειρώτικη αρχιτεκτονική. Χρόνος για γεύμα και επίσκεψη στους γειτονικούς Μελισσουργούς, για καφέ και περίπατο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

 

ΜΕΡΑ 3

ΓΕΦΥΡΙ ΑΡΤΑΣ - ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρωινό και αναχώρηση για το ξακουστό γεφύρι της Άρτας, το μήκος του είναι 145μ. και το πλάτος 3,75μ. Μετάβαση στην Πρέβεζα, περιήγηση στην παλιά πόλη, προσκύνημα στον πολιούχο Άγιο Χαράλαμπο και ελεύθερος  χρόνος για γεύμα στα παραδοσιακά ταβερνάκια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

ΜΕΡΑ 4

ΛΙΜΝΗ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ - ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ -  ΘΕΡΜΟ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και αναχώρηση για το Παναιτώλιο, πύλη εισόδου προς τη Λίμνη Τριχωνίδα. Επίσκεψη στην Ιερά Μονή Αγίου Κοσμά. Μετάβαση στο Θέρμο, όπου θα έχουμε χρόνο για γεύμα. Ακολουθούμε μια μαγευτική διαδρομή για να ολοκληρώσουμε την περιήγησή μας με το γύρο της Λίμνης Τριχωνίδας, περνώντας από πετρόχτιστους οικισμούς που βρίσκονται στους πρόποδες του Όρους Αράκυνθου. Άφιξη στην Αθήνα αργά το απόγευμα.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται, με πολυτελές πούλμαν της εταιρείας Panolympia
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο Byzantino Hotel 4* στην Άρτα
  • Ημιδιατροφή καθημερινά
  • Ρεβεγιόν 24/12 & 31/12 με ζωντανή μουσική στη θέση της ημιδιατροφής
  • Αρχηγός/συνοδός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου.
Είσοδος στα μουσεία και στους αρχαιολογικούς χώρους.
Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ:
BYZANTINO HOTEL
ΠΟΛΗ ΑΡΤΑΣ
BYZANTINO HOTEL-1