ΑΡΑΧΩΒΑ - ΤΡΙΖΟΝΙΑ

ΑΠΟ 165€

ΣΥΝΟΨΗ

03 ΜΕΡΕΣ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 28/10 Ώρα αναχώρησης: 08:00

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΟΣΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ - ΔΕΛΦΟΙ - ΑΡΑΧΩΒΑ

Πρωινή αναχώρηση και με ενδιάμεσες στάσεις φτάνουμε στη Μονή του Οσίου Λουκά, το σπουδαιότερο Βυζαντινό μνημείο της Ελλάδας. Συνεχίζουμε για τους Δελφούς, την πόλη όπου λειτούργησε το σημαντικότερο μαντείο του αρχαιοελληνικού κόσμου. Άφιξη και επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο (θέατρο-στάδιο) και στο μουσείο όπου φυλάσσονται τα ευρήματα των ανασκαφών και ο εκπληκτικός Ηνίοχος. Μετάβαση στην Αράχωβα και τακτοποίηση στο ANEMOLIA MOUNTAIN RESORT 4*. Δείπνο. 

 

ΜΕΡΑ 2

ΑΜΦΙΣΣΑ - ΤΡΙΖΟΝΙΑ - ΓΑΛΑΞΙΔΙ

Λιδορίκι - Λίμνη Μόρνου

Πρωινό και αναχώρηση μέσω Άμφισσας για το Λιδορίκι, χτισμένο σε ύψος 550 μ. αποτελεί φυσική πρωτεύουσα της πιο τραχιάς περιοχής, της Ρούμελης και υπήρξε μέχρι πρόσφατα τα σημαντικότερο εμπορικό και οικονομικό κέντρο της ορεινής Φωκίδας. Στάση για καφέ στην πλατεία του χωριού. Συνεχίζουμε για τη λίμνη Μόρνου, η οποία δημιουργήθηκε το 1979 µε κατασκευή φράγματος. Μικρή στάση για φωτογραφίες και αναχώρηση για τα Χάνια στις ακτές του Kορινθιακού Κόλπου, απ’ όπου θα περάσουμε με το καΐκι σε 5 λεπτά στο καταπράσινο νησάκι Τριζόνια, το μοναδικό κατοικήσιμο. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα. Στη συνέχεια μετάβαση στο Γαλαξίδι για καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

ΜΕΡΑ 3

ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΦΩΚΙΔΑΣ - ΓΡΑΒΙΑ - ΑΓΟΡΙΑΝΗ - ΑΘΗΝΑ

Πλούσιο πρωινό και  αναχώρηση για το Μεταλλευτικό Πάρκο της Φωκίδας, το «Vagonetto» όπου θα πραγματοποιηθεί βόλτα με τα βαγόνια (έξοδα ατομικά) στις παλιές στοές βωξίτη, θα δούμε το μουσείο και το θέαμα «Ήχος και Φως». Συνεχίζουμε για τη Γραβιά, το Χάνι και το γραφικό χωριό της Αγόριανης, με τις εξαιρετικές ταβέρνες. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις. 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ & ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΠΟΥΛΜΑΝ
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ & ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΠΟΥΛΜΑΝ
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ANEMOLIA MOUNTAIN RESORT 4*
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ANEMOLIA MOUNTAIN RESORT 4*
ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές πούλμαν της εταιρείας Panolympia
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο Delphi Beach 4* στην Ερατεινή
  • Ημιδιατροφή καθημερινά
  • Το εισιτήριο για τα Τριζόνια
  • Αρχηγός/συνοδός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου. Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους. Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα. Ο ειδικός φόρος διαμονής.