ΑΡΑΧΩΒΑ - ΤΡΙΖΟΝΙΑ

ΑΠΟ 165€

ΣΥΝΟΨΗ

03 ΜΕΡΕΣ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 1/5 - Ώρα αναχώρησης: 07:30
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΡΑΧΩΒΑ - ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΦΩΚΙΔΑΣ - ΙΤΕΑ

Ώρα αναχώρησης: 07:30

Πρωινή αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση θα φτάσουμε στην κοσμοπολίτικη Αράχωβα, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για καφέ και ψώνια. Συνεχίζουμε για το Μεταλλευτικό Πάρκο της Φωκίδας, το «Vagonetto». Θα κάνουμε βόλτα (προαιρετικά) με τα βαγόνια στις παλιές στοές βωξίτη, θα δούμε το μουσείο και το θέαμα «Ήχος και Φως». Τελευταίος σταθμός μας η Ιτέα για το μεσημεριανό προαιρετικό γεύμα. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο Delphi Beach 4*, στην Ερατεινή. Δείπνο.

 

ΜΕΡΑ 2

ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ - ΜΟΝΗ ΒΑΡΝΑΚΟΒΑΣ - ΑΝΩ ΧΩΡΑ - ΕΛΑΤΟΥ

Πρωινό και αναχώρηση για την Ορεινή Ναυπακτία, όπου θα επισκεφθούμε την ιστορική Μονή Βαρνάκοβας. Στη συνέχεια θα μεταβούμε στην Ελατού, χτισμένη σε υψόμετρο 1000μ., μέσα σε πυκνό ελατοδάσος. Η ορεινή διαδρομή μας καταλήγει στην Άνω Χώρα, όπου θα έχουμε χρόνο ελεύθερο για βόλτα και γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

 

ΜΕΡΑ 3

ΤΡΙΖΟΝΙΑ - ΓΑΛΑΞΙΔΙ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και αναχώρηση για τις ακτές του Κορινθιακού Κόλπου και συγκεκριμένα τα Χάνια. Από εκεί με το καΐκι, σε πέντε λεπτά, θα περάσουμε στο Τριζόνια, ένα καταπράσινο μικροσκοπικό αλλά κατοικημένο νησί στον Κορινθιακό. Διαθέτει ένα πανέμορφο φυσικό λιμάνι, ταβερνάκια και καφέ, αλλά δεν διαθέτει… αυτοκίνητα, των οποίων απαγορεύεται η κυκλοφορία. Χρόνος για καφέ και περίπατο. Επιστροφή στη στεριά, επίσκεψη στο Γαλαξίδι για γεύμα και αναχώρηση για Αθήνα.

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές πούλμαν της εταιρείας Panolympia
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο Delphi Beach 4* στην Ερατεινή
  • Ημιδιατροφή καθημερινά
  • Το εισιτήριο για τα Τριζόνια
  • Αρχηγός/συνοδός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου. Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους. Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα. Ο ειδικός φόρος διαμονής.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ:
DELPHI BEACH
ΕΡΑΤΕΙΝΗ