ΑΡΑΧΩΒΑ - ΔΕΛΦΟΙ

ΑΠΟ 429€

ΣΥΝΟΨΗ

04 ΜΕΡΕΣ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΕΟΡΤΩΝ 23, 30/12 | Ώρα αναχώρησης: 08:00
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ - ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ - ΑΡΑΧΩΒΑ

Πρωινή αναχώρηση και με ενδιάμεσες στάσεις φτάνουμε στην Αμφίκλεια, γνωστή και ως Δαδί, από την ομώνυμη Μονή Δαδίου. Άφιξη και επίσκεψη στο μοναστήρι με τα Ιερά Λείψανα και τα σπάνια κειμήλια. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Μουσείο Άρτου, όπου θα ενημερωθούμε για την ιστορία του άρτου και του ζυμώματος σε σχέση με την τοπική ιστορία, τα έθιμα και τις τοπικές ιδιαιτερότητες. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα και ακολουθεί το Πολύδροσο, ορεινή κωμόπολη στους πρόποδες του Παρνασσού, με τρεχούμενα νερά και αιωνόβια πλατάνια. Χρόνος για να απολαύσουμε τον καφέ μας και αναχώρηση για την Αράχωβα. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο επιλογής σας ANEMOLIA MOUNTAIN RESORT 4* ή LIKORIA HOTEL 4*. Δείπνο.

ΜΕΡΑ 2

ΔΕΛΦΟΙ - ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ - ΑΡΑΧΩΒΑ

Πρωινό και αναχώρηση για τους Δελφούς, όπου θα επισκεφθούμε τον αρχαιολογικό χώρο (Θέατρο-Στάδιο) και το Μουσείο. Η συλλογή των εκθεμάτων παρουσιάζει την ιστο­ρία του Δελφικού Ιερού και του πιο ξακουστού μαντείου της Αρχαίας Ελλάδας. Συνεχίζουμε για το Χιονοδρομικό Κέντρο του Παρνασσού, πόλος έλξης για τους φανατικούς των χειμερινών σπορ (καιρού επιτρέποντος). Ακολουθεί η κοσμοπολίτικη Αράχωβα, με την υπέροχη θέα, τα παραδοσιακά καταστήματα και την έντονη χειμερινή ζωή. Χρόνος για γεύμα και βόλτα στα γραφικά σοκάκια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

ΜΕΡΑ 3

ΓΑΛΑΞΙΔΙ - ΙΤΕΑ

Πρωινό και στη συνέχεια θα μεταβούμε στο γραφικό Γαλαξίδι, διάσημο για τη ναυτική του παράδοση και τα αρχοντικά καπετανόσπιτα. Ελεύθερος χρόνος για καφέ και περίπατο στα πέτρινα σοκάκια. Το μεσημέρι θα απολαύσουμε το γεύμα μας στην Ιτέα, επίνειο της Άμφισσας, με την υπέροχη παραλία και τα μικρά νησάκια που τη «διακοσμούν». Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

ΜΕΡΑ 4

ΑΡΑΧΩΒΑ - ΓΡΑΒΙΑ - ΑΓΟΡΙΑΝΗ - ΑΘΗΝΑ

Μεταλλευτικό Πάρκο Φωκίδας

Πρωινό και αναχώρηση για το Μεταλλευτικό Πάρκο της Φωκίδας, το «Vagonetto», όπου θα κάνουμε βόλτα με τα βαγόνια στον κόσμο της εξόρυξης του λιγνίτη, στις ατέλειωτες στοές του (καιρού επιτρέπο­ντος). Επίσης θα δούμε το Μουσείο και το θέαμα «Ήχος και Φως». Συνεχίζουμε με το θρυλικό Χάνι της Γραβιάς, όπου θα απολαύσουμε ένα ταξίδι στους χώρους που γράφτηκε η ένδοξη ιστορία και θα επισκεφθούμε το μουσείο (εφόσον είναι ανοιχτό). Τελευταίος μας σταθμός το γραφικό χωριό της Αγόριανης Επτάλοφος, με τις εξαιρετικές ταβέρνες. Πορεία επιστροφής και άφιξη στην Αθήνα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ & ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΠΟΥΛΜΑΝ
Μεταφορές & περιηγήσεις με πολυτελές πούλμαν
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ANEMOLIA MOUNTAIN RESORT 4* Η LIKORIA HOTEL 4*
Διαμονή στο Anemolia Mountain Resort 4* ή Likoria Hotel 4*
ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
Ημιδιατροφή καθημερινά
ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΡΕΒΕΓΙΟΝ

στις 24 & 31/12 

*στη θέση της ημιδιατροφής
Εορταστικό ρεβεγιόν
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Μεταφορές, περιηγήσεις όπου αναφέρονται με πολυτελές πούλμαν της εταιρείας Pano­lympia
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο επιλογής σας Anemolia Mountain Resort 4* ή Likoria Hotel 4*, στην Αράχωβα
  • Ημιδιατροφή καθημερινά (τα δείπνα για τους διαμένοντες στο Likoria Hotel 4* προσφέρονται στο Anemolia Mountain Resort 4*)
  • Ρεβεγιόν στις 24 & 31/12 με μουσική στη θέση της ημιδιατροφής
  • Αρχηγός/συνοδός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου.
Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους.
Η είσοδος στο «Vagonetto».
Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.
Ο ειδικός φόρος διαμονής.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ:
DOMOTEL ANEMOLIA RESORT
ΑΡΑΧΩΒΑ
LIKORIA HOTEL
ΑΡΑΧΩΒΑ
Likoria-Hotel-Arahova