ΑΡΑΧΩΒΑ - ΔΕΛΦΟΙ
ΑΠΟ 332€
ΣΥΝΟΨΗ
04 ΜΕΡΕΣ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΕΟΡΤΩΝ
23, 30/12
Ώρα αναχώρησης 08:00

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΜΕΡΑ 1
ΑΘΗΝΑ - ΔΕΛΦΟΙ - ΑΡΑΧΩΒΑ
Πρωινή αναχώρηση και με ενδιάμεσες στάσεις φτάνουμε στους Δελφούς, όπου θα επισκεφθούμε τον αρχαιολογικό χώρο (Θέατρο-Στάδιο) και το Μουσείο. Η συλλογή των εκθεμάτων παρουσιάζει την ιστορία του Δελφικού Ιερού και του πιο ξεκουστού μαντείου της Αρχαίας Ελλάδας. Άφιξη και τακτοποίηση στο ANEMOLIA MOUNTAIN RESORT 4* στην Αράχωβα. Δείπνο.
ΜΕΡΑ 2
ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ - ΑΡΑΧΩΒΑ
Πρωινό και αναχώρηση για το Χιονοδρομικό Κέντρο του Παρνασσού (καιρού επιτρέποντος), που αποτελεί πόλο έλξης για τους φανατικούς των χειμερινών σπορ. Συνεχίζουμε για τη γραφική και κοσμοπολίτικη Αράχωβα, με την υπέροχη θέα, τα παραδοσιακά καταστήματα και την έντονη χειμερινή κοσμική ζωή. Χρόνος για γεύμα και βόλτα στα γραφικά σοκάκια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.
ΜΕΡΑ 3
ΑΡΑΧΩΒΑ - ΙΤΕΑ
Πρωινό και ελεύθερος χρόνος για να χαρείτε τους χώρους και τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου. Το απόγευμα αναχώρηση για την Ιτέα, επίνειο της Άμφισσας στη Φωκίδα, με την υπέροχη παραλία και τα μικρά νησάκια που τη «διακοσμούν» για να απολαύσουμε τον καφέ μας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 4
ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΦΩΚΙΔΑΣ - ΓΡΑΒΙΑ - ΑΓΟΡΙΑΝΗ - ΑΘΗΝΑ
Πρωινό και αναχώρηση για το Μεταλλευτικό Πάρκο της Φωκίδας, το «Vagonetto» (καιρού επιτρέποντος). Θα κάνουμε βόλτα με τα βαγόνια στις παλιές στοές βωξίτη, θα δούμε το μουσείο και το θέαμα «Ήχος και Φως». Συνεχίζουμε για τη Γραβιά, της οποίας το περίφημο Χάνι έχει μετατραπεί πρόσφατα σε μουσείο (εφόσον είναι ανοιχτό). Τελευταίος μας σταθμός είναι το γραφικό χωριό της Αγόριανης (Επτάλοφος), με τις εξαιρετικές ταβέρνες. Πορεία επιστροφής και άφιξη στην Αθήνα.
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ & ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΠΟΥΛΜΑΝ
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ANEMOLIA MOUNTAIN RESORT 4* ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ
ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΡΕΒΕΓΙΟΝ
Στις 24 & 31/12
*με μουσική στη θέση της ημιδιατροφής
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ COVID-19 ΕΩΣ 75 ΕΤΩΝ
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
- Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές πούλμαν της εταιρείας Panolympia
- Διαμονή στο ξενοδοχείο Anemolia Mountain Resort 4* στην Αράχωβα
- Ημιδιατροφή καθημερινά
- Ρεβεγιόν στις 24 & 31/12 με μουσική στη θέση της ημιδιατροφής
- Αρχηγός/συνοδός
- Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ειδική ασφάλεια COVID-19 έως 75 ετών
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου.
Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους.
Η είσοδος στο Μεταλλευτικό Πάρκο.
Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.
Ο ειδικός φόρος διαμονής