ΑΡΑΧΩΒΑ - ΔΕΛΦΟΙ & ΑΛΕΥΡΟΜΟΥΝΤΖΟΥΡΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΓΑΛΑΞΙΔΙ

ΑΠΟ 299€

ΣΥΝΟΨΗ

04 ΜΕΡΕΣ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 28/2 (Καθαρά Δευτέρα)
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΟΣΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ - ΔΙΣΤΟΜΟ - ΙΤΕΑ

Ώρα αναχώρησης: 08:00
Πρωινή αναχώρηση και με ενδιάμεσες στάσεις φθάνουμε στη Μονή του Οσίου Λουκά, το σπουδαιότερο Βυζαντινό μνημείο της Ελλάδας, στο Στείρι Βοιωτίας, στις πλαγιές του Ελικώνα. Εκεί θα επισκεφθούμε και το Μουσείο Βυζαντινής Γλυπτικής. Συνεχίζουμε με το Δίστομο, για να επισκεφθούμε το Μαυσωλείο Θυμάτων και το αντίστοιχο Μουσείο. Μέσω Δεσφίνας φθάνουμε στην Ιτέα, όπου θα έχουμε χρόνο για γεύμα και περίπατο στην όμορφη παραλία. Άφιξη στο ξενοδοχείο Domotel Anemolia Resort 4* στην Αράχωβα. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο.
ΜΕΡΑ 2

ΔΕΛΦΟΙ - ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Πρωινό και αναχώρηση για την περιοχή των Δελφών, όπου θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο (Θέατρο-Στάδιο) και θα ξεναγηθούμε από επίσημο ξεναγό στο Μουσείο των Δελφών. Στα εκθέματά του περιλαμβάνονται αντικείμενα από το μαντείο, το άγαλμα του Ηνίοχου κ.ά. Αναχώρηση για το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού (καιρού επιτρέποντος). Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.
ΜΕΡΑ 3

ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΦΩΚΙΔΑΣ - ΓΡΑΒΙΑ - ΑΓΟΡΙΑΝΗ

Πλούσιο πρωινό. Αναχώρηση για το Μεταλλευτικό Πάρκο της Φωκίδας, το «Vagonetto». Θα κάνουμε βόλτα με τα βαγόνια στις παλιές στοές βωξίτη, θα δούμε το μουσείο και το θέαμα «Ήχος και Φως». Συνεχίζουμε για τη Γραβιά, όπου πρόσφατα το Χάνι έχει μετατραπεί σε μουσείο. Επόμενος σταθμός το γραφικό χωριό Αγόριανη (Επτάλοφος), με τις εξαιρετικές ταβέρνες. Τέλος, θα απολαύσουμε τον καφέ μας στην Αράχωβα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

 

ΜΕΡΑ 4

«ΑΛΕΥΡΟΜΟΥΝΤΖΟΥΡΩΜΑΤΑ» ΣΤΟ ΓΑΛΑΞΙΔΙ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και αναχώρηση για το Γαλαξίδι, με την πλούσια ναυτική παράδοση. Το μεσημέρι οι κάτοικοι ξεκινούν από τα σοκάκια προς το λιμάνι για να γιορτάσουν το τοπικό έθιμο, τα «αλευρομουντζουρώματα», με χρωματιστό αλεύρι, λουλάκι και φούμο. Στην παραλία ο «γαμπρός» και η «νύφη» μουντζουρώνουν τους πάντες! Προαιρετικό γεύμα και επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ & ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΠΟΥΛΜΑΝ
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ & ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΠΟΥΛΜΑΝ
ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ
ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο Anemolia Resort 4* στην Αράχωβα
  • Ημιδιατροφή καθημερινά
  • Ξενάγηση στο μουσείο των Δελφών και το Μεταλλευτικό Πάρκο
  • Αρχηγός/συνοδός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου. Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους. Οτιδήποτε δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα. Ο ειδικός φόρος διαμονής

 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ:
DOMOTEL ANEMOLIA RESORT
ΑΡΑΧΩΒΑ