ΑΜΑΛΦΙ - ΚΑΠΡΙ - ΝΑΠΟΛΗ

ΑΠΟ 645€

ΣΥΝΟΨΗ

06 ΜΕΡΕΣ
aegean
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 20, 27/6, 4, 11, 18, 25/7, 1, 8, 15, 22, 29/8, 5, 12, 19, 26/9
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΝΑΠΟΛΗ - ΣΟΡΕΝΤΟ - ΣΑΛΕΡΝΟ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Νάπολη. Άφιξη και αναχωρούμε για το γοητευτικό Σορρέντο, όπου θα περιηγηθούμε. Θα εντυπωσιαστείτε με τις παλιές επαύλεις πάνω στις πλαγιές του λόφου με θέα στα σμαραγδένια νερά, τους Μεσογειακούς κήπους με τις ελιές και τα εσπεριδοειδή, το πολυσύχναστο λιμάνι όπου αράζουν πανάκριβα σκάφη και τη ζωή στα καφέ της Piazza Tasso, η οποία αγαπήθηκε τόσο από τον Νίτσε και τον Ίψεν. Εδώ μπορείτε να γευτείτε το λιμοντσέλο στον τόπο που γεννήθηκε. Συνεχίζουμε για το Σαλέρνο. Άφιξη και γνωριμία με την πόλη. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας στην ευρύτερη περιοχή του Σαλέρνο, τακτοποίηση, δείπνο και διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 2

ΣΑΛΕΡΝΟ - ΠΟΖΙΤΑΝΟ - ΑΜΑΛΦΙ - (ΡΑΒΕΛΟ) - ΣΑΛΕΡΝΟ

Μετά το πρωινό αναχώρηση με καραβάκι (καιρού επιτρέποντος, προαιρετικά) για το πανέμορφο Ποζιτάνο. Περπατώντας τα καλντερίμια με τα ολάνθιστα μπαλκόνια θα «εισπνεύσουμε» τον κοσμοπολίτικο αέρα της εποχής του ’60!
Αναχωρώντας από το Ποζιτάνο και πάλι με καραβάκι (καιρού επιτρέποντος, έξοδα ατομικά), θα φθάσουμε στο γραφικό Αμάλφι, που χάρισε το όνομά του στα 50 χιλιόμετρα της ακτογραμμή και αποτελεί ακόμη και σήμερα έναν επίγειο παράδεισο, ο οποίος συνδυάζει την ηρεμία με την cosmopolitan φήμη. Επιστροφή στο Σαλέρνο δείπνο και διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 3

ΚΑΠΡΙ

Πρόγευμα και πρωινή αναχώρηση για το λιμάνι του Σαλέρνο, απ’ όπου θα επιβιβαστούμε σε ταχύπλοο (καιρού επιτρέποντος, προαιρετικά) με προορισμό το πασίγνωστο νησί Κάπρι. Γνωριμία και περίπατος στα στενά δρομάκια στην Πλατεία Πιασέτα. Οι δύο βασικοί οικισμοί είναι το Capri και το Anacapri. Θα δούμε άπειρα αριστοκρατικά ξενοδοχεία, ρεστοράν, wine bars, αλλά και lounge bars, ενώ τα yachts συρρέουν στην Marina Grande. Χρόνος για φαγητό και shopping. Συγκέντρωση στην Marina Grande, επιβίβαση στο ταχύπλοο και αναχώρηση για το Σαλέρνο. Δείπνο.

 

ΜΕΡΑ 4

ΣΑΛΕΡΝΟ - ΑΡΧΑΙΑ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ (ΠΕΣΤΟΥΜ) - ΠΟΜΠΗΙΑ - ΣΑΛΕΡΝΟ

Πρωινή αναχώρηση για την Ποσειδωνία, αρχαία Ελληνική αποικία της Κάτω Ιταλίας στην περιοχή της Καμπανίας. Βρισκόταν 85 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Νάπολης, στη σημερινή επαρχία του Σαλέρνο, κοντά στις ακτές της Τυρρηνικής Θάλασσας. Το Λατινικό όνομα της πόλης ήταν Πέστουμ (Paestum). Το κύριο χαρακτηριστικό του σημερινού αρχαιολογικού χώρου είναι οι τρεις μεγάλοι ναοί Δωρικού ρυθμού, αφιερωμένοι στην Ήρα και την Αθηνά.
Στη συνέχεια αναχωρούμε για την Πομπηία, όπου θα έχουμε ξενάγηση στα ερείπια της πόλης που θάφτηκε στις στάχτες του Βεζούβιου το 79 μ.Χ. και θα θαυμάσουμε μια «ζωντανή» αρχαία πόλη. Επιστροφή στο Σαλέρνο, δείπνο.

ΜΕΡΑ 5

ΣΑΛΕΡΝΟ - ΝΑΠΟΛΗ

Μετά το πρωινό μας μεταφερόμαστε στη Νάπολη. Φθάνοντας, θα περπατήσουμε στο ιστορικό της κέντρο και θα επισκεφθούμε ένα από τα πιο σημαντικά μουσεία της χώρας, το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, όπου θα θαυμάσουμε τις τοιχογραφίες και τα ψηφιδωτά της Πομπηίας. Χρόνος στη διάθεσή σας και στη συνέχεια επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, δείπνο και διανυκτέρευση.

 

ΜΕΡΑ 6

ΣΑΛΕΡΝΟ - ΝΑΠΟΛΗ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινή αναχώρηση για το αεροδρόμιο της Νάπολης και πτήση για την Αθήνα.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ ΠΤΗΣΕΙΣ AEGEAN AIRLINES
ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ ΠΤΗΣΕΙΣ AEGEAN AIRLINES
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 4*
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 4*
ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ & ΕΚΔΡΟΜΕΣ
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ & ΕΚΔΡΟΜΕΣ
ΞΕΝΑΓΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΜΠΗΙΑ & ΣΤΗΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ
ΞΕΝΑΓΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΜΠΗΙΑ & ΣΤΗΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ & ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΩΣ 75 ΕΤΩΝ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ & ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΩΣ 75 ΕΤΩΝ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Νάπολη - Αθήνα με «Aegean Airlines»
 • 5 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Mediterranea Hotel & Convention Center 4* ή παρόμοιο
 • Ημιδιατροφή καθημερινά
 • Μεταφορές, μετακινήσεις βάσει προγράμματος
 • Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις βάσει προγράμματος
 • Ξεναγός στην Πομπηία και στην Ποσειδωνία
 • Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική ασφάλιση έως 75 ετών
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
 • Φόροι αεροδρομίου και επίναυλοι καυσίμων 180 €
 • Checkpoint 20 €/άτομο (πληρωτέα Αθήνα)
 • Δημοτικοί φόροι
 • Είσοδοι σε μουσεία, μνημεία
 • Καραβάκια
 • Ποτά, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά
 • Covid-19 PCR test που ενδέχεται να ζητηθούν από την κάθε χώρα, αναλόγως των κανονισμών την περίοδο της επιλογής σας
 • Ό,τι αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό
 1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
 2. Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
 3. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων.
 4. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
 5. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
 6. Στα περισσότερα ξενοδοχεία του εξωτερικού ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση, το οποίο επιστρέφεται με το check out.
 7. Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα ταξίδια, σημαίνει αυτόματη αποδοχή των Γενικών Όρων Συμμετοχής, που μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά εδώ
6 ΜΕΡΕΣ | ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ AEGEAN AIRLINES
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΠΤΗΣΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΦΙΞΗ
ΑΘΗΝΑ - ΝΑΠΟΛΗ A3 680 08:25 09:05
ΝΑΠΟΛΗ - ΑΘΗΝΑ A3 681 09:55 12:30
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ:
MEDITERRANEA HOTEL & CONVENTION CENTER
ΣΑΛΕΡΝΟ
Mediterranea Hotel & Convention Center