ΠΕΤΡΑ & ΦΩΣ BOUTIQUE HOTEL

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ατενίζοντας τα ήρεμα νερά του κόλπου του Οιτύλου, στη Λακωνική Μάνη, μέσα από το βραχώδες ανάγλυφο του νότιου Ταΰγετου, προβάλλει το Πέτρα και Φως Boutique Hotel & Spa. Ένα ολοκαίνουργιο ξενοδοχείο 23 δωματίων, φτιαγμένο με απόλυτο σεβασμό στην αρχιτεκτονική της περιοχής και ενταγμένο μοναδικά στο φυσικό περιβάλλον, το Πέτρα και Φως Boutique Hotel & Spa προσκαλεί τον επισκέπτη να ανακαλύψει την άγρια ομορφιά και τη μοναδική γοητεία της Μάνης.

Φιλοξενία
Το ξενοδοχείο διαθέτει 23 ευρύχωρα δωμάτια με όλες τις σύγχρονες ανέσεις και υπηρεσίες, όπως κλιματισμό, υπηρεσία δωματίου, καθαριότητα, τηλεόραση LCD, απευθείας τηλεφωνική γραμμή, σεσουάρ, μπουρνούζια, χρηματοκιβώτιο, μίνι μπαρ. Όλα τα δωμάτια έχουν μοναδική θέα προς τον πλατύ και προστατευμένο κόλπο του Οίτυλου, δημιουργώντας ένα «ζωντανό κάδρο», και προσφέρουν αξέχαστη πολυτελή διαμονή. Κατά τους χειμερινούς μήνες διατίθενται δωμάτια με τζάκι. 

Εγκαταστάσεις - παροχές
Οι παραδοσιακές αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες αναδεικνύουν το τοπίο και υποδέχονται το λαμπρό φως, δαμάζοντάς το μέσα από πέτρινα θολωτά ανοίγματα και οδηγώντας το ανάμεσα στις σκούρες πέτρες της Λακωνικής γης, μετατρέποντας το ξενοδοχείο σε ένα μαγικό τόπο από «πέτρα και φως». Στις εγκαταστάσεις του θα βρείτε αίθουσα πρωινού, εστιατόριο & σνακ μπαρ, κέντρο αναζωογόνησης και ομορφιάς, γυμναστήριο, χώρους εκδηλώσεων, πάρκινγκ, υπηρεσίες φύλαξης παιδιών κατόπιν αιτήματος.

TAGS