ΚΤΗΜΑ ΑΝΘΗΔΩΝ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Βιώστε την ανάπαυλα μέσα στη γαλήνη της φύσης, ανάμεσα στη θάλασσα και το βουνό, όπως δεν την έχετε ξαναζήσει! Το Κτήμα Ανθηδών είναι ένας προορισμός για όλο το χρόνο, μια φάρμα που εκτείνεται σε 60 στρέμματα με πληθώρα δραστηριοτήτων σε πνεύμα οικολογίας, φυσικής γαστρονομίας, αλλά και γνώριμων εθίμων και παραδόσεων. Λάβετε μέρος στη συγκομιδή διαφόρων καρπών του περιβολιού, συλλέξτε μανιτάρια και βότανα, δείτε από κοντά τα ελάφια, τις πάπιες, τις γαλοπούλες, τους φασιανούς, τα παγώνια, τα αγριογούρουνα, τα κατσικάκια, τα πόνι, τις στρουθοκαμήλους!

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ

Διαθέτει Βίλες Luxury και Superior, Superior Family δύο υπνοδωματίων, Παραδοσιακό Studio και Studio προσβάσιμο για ΑμΕΑ, όλα εναρμονισμένα εξωτερικά και εσωτερικά στο φυσικό περιβάλλον,
με άρτιο εξοπλισμό, Wi-Fi και αυτόνομο κλιματισμό/θέρμανση.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ - ΠΑΡΟΧΕΣ

Το Κέντρο Ευεξίας προσφέρει μια ευρεία γκάμα προγραμμάτων, κατάλληλων για όλες τις ηλικίες και φυσικές ικανότητες.
Το εστιατόριο και το pool bar του ξενοδοχείου θα καλύψουν τις διατροφικές σας ανάγκες, παραμένοντας πιστά στην οικολογική και υγιεινή φιλοσοφία του όλου συγκροτήματος.

 

ΠΑΡΟΧΕΣ

ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
2 ΠΑΙΔΙΑ ΔΩΡΕΑΝ
2 ΠΑΙΔΙΑ ΔΩΡΕΑΝ
ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΣΤΙΣ 24/12 & 31/12
*στη θέση της ημιδιατροφής
ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΣΤΙΣ 24/12 & 31/12
ΔΩΡΕΑΝ WI-FI
ΔΩΡΕΑΝ WI-FI
ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΕΞΙΑΣ
ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΕΞΙΑΣ

ΧΑΡΤΗΣ

Βρίσκεται μόλις 12χλμ από τη Χαλκίδα, στο χωριό Λουικίσια. Βιώστε την ανάπαυλα μέσα στη γαλήνη της φύσης, ανάμεσα στη θάλασσα και το βουνό, όπως δεν την έχετε ξαναζήσει!

Λήψη οδηγιών