ΠΥΡΓΟΣ ΜΑΝΤΑΝΙΑ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ο Πύργος Μαντάνια δεσπόζει στην περιοχή του Ασπροποτάμου και πήρε το όνομά του από ένα μαντάνι που υπήρχε στη συγκεκριμένη τοποθεσία.

Ένα συγκρότημα παραδοσιακών χτισμάτων με τεχνοτροπία μοναδική που σέβεται το χώρο, γίνεται ένα μ' αυτόν, επαναφέρει μνήμες, δημιουργεί παραστάσεις και προσφέρει τη δυνατότητα στους επισκέπτες του να ζήσουν για λίγες μέρες το δικό τους μύθο στη δική τους "πέρα χώρα". Διαθέτει δύο ξενώνες, το Αρχονταρίκι και το πρόσφατα, ανακαινισμένο, Χαγιάτι. Ο επισκέπτης μπορεί να επιλέξει μέσα από τους 29 διαφορετικούς χώρους διαμονής, ο καθένας διακοσμημένος με το δικό του ξεχωριστό στυλ.

Φιλοξενία

Τα δωμάτια του Mantania είναι παραδοσιακά διακοσμημένα με ξύλινα δοκάρια στην οροφή και ζεστά χρώματα. Είναι εξοπλισμένα με δορυφορική τηλεόραση επίπεδης οθόνης και θέρμανση και προσφέρουν υπέροχη θέα στο βουνό.

Εγκαταστάσεις - Παροχές

Το εστιατόριο του ξενοδοχείου προετοιμάζει σπιτικές πίτες και τοπικά πιάτα. Το Μαντανία διαθέτει επίσης μπαρ που σερβίρει τοπικά λικέρ, καθώς και pool bar όπου θα απολαύσετε δροσιστικά κοκτέιλ.

 Ο Πύργος Μαντάνια αποτελεί ιδανική βάση για να εξερευνήσετε τα γραφικά περίχωρα των Τρικάλων. Οι επισκέπτες μπορούν να πάρουν μέρος σε υπαίθριες δραστηριότητες, όπως πεζοπορία ή ράφτινγκ στον κοντινό ποταμό Αχελώο. Η Καλαμπάκα βρίσκεται σε απόσταση 65 χιλιομέτρων.

COVID-19: Λαμβάνοντας υπόψιν τα νέα μέτρα ασφαλείας και υγειονομικά πρωτόκολλα, ορισμένες παροχές και υπηρεσίες που αναφέρονται ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες ή να είναι διαθέσιμες υπό περιορισμούς.