ΕΝ ΔΟΛΙΑΝΟΙΣ BOUTIQUE HOTEL

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ένα boutique ξενοδοχείο-παράδεισος ορεινής φιλοξενίας, στα Άνω Δολιανά, στις παρυφές του Πάρνωνα, σε υψόμετρο 1.050 μέτρων. Στεγάζεται σε παλιό πέτρινο κτίριο αρχικής κατασκευής 1852, εναρμονισμένο με το τοπίο, με βασικό συνδυασμό υλικών τη λευκή μαρμαρόπετρα και το ξύλο. Αποτελεί ιδανικό κατάλυμα για αποδράσεις κοντινές από την Αθήνα, μόλις μιάμιση ώρα από τη ρουτίνα της πόλης και 19χλμ. από το κέντρο της Τρίπολης.

Η πρόσφατη ανακαίνιση του 1821 Εν Δολιανοίς διατήρησε την παλιά αίγλη των εγκαταστάσεων, «πλαισίωσε» την υπέροχη θέα της τοποθεσίας και εξασφάλισε τις πιο σύγχρονες ανέσεις.

Φιλοξενία

Για τη διαμονή σας το ξενοδοχείο διαθέτει Standard, Superior, Deluxe δωμάτια και σουίτες, δίκλινα και οικογενειακά. Όλα διατηρούν την παραδοσιακή ατμόσφαιρα της Ορεινής Αρκαδίας και στη διακόσμησή τους κυριαρχούν η πέτρα και το ξύλο, η λιτή και καλαίσθητη επίπλωση, τα κρεβάτια με ουρανό. Στο βασικό εξοπλισμό τους περιλαμβάνουν τηλεοράσεις LCD, θέρμανση, ηχομόνωση, μπουρνούζια και σεσουάρ, καλλυντικά, μίνι μπαρ, υλικά παρασκευής καφέ και τσαγιού. Επίσης, δωρεάν Wi-Fi.

Εγκαταστάσεις - παροχές

Στο ξεχωριστό, ατμοσφαιρικό κτίριο του εστιατορίου εσωτερικά «πρωταγωνιστούν» το τζάκι και οι άνετοι καναπέδες, που δημιουργούν τη διάθεση για ξεκούραση, συνοδεία ενός γευστικού κρασιού από την κάβα, με ποικιλίες παραδοσιακών προϊόντων. Εξωτερικά, στη βεράντα, όταν ο καιρός το επιτρέπει, θα περάσετε ευχάριστα το χρόνο σας με απίστευτη θέα και διασκέδαση για όλη τη συντροφιά.

Επιπλέον, το μπαρ στο χώρο της ρεσεψιόν θα φιλοξενήσει την παρέα σας υπό το φως των κεριών και με υπόκρουση απαλής μουσικής, για ένα ποτήρι κρασί ή ένα τονωτικό τσάι.