ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ - ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ

ΑΠΟ 270€

ΣΥΝΟΨΗ

04 ή 05 ΜΕΡΕΣ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 17/4 - Ώρα αναχώρησης: 06:45
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: ΑΘΗΝΑ - ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Ώρα αναχώρησης: 06:45
Πρωινή αναχώρηση οδικώς για τη Χαλκιδική με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο Theophano Imperial 5* στην Καλλιθέα. Τακτοποίηση στα δωμάτια και παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου στο εκκλησάκι του ξενοδοχείου. Δείπνο.

 

ΜΕΡΑ 2

Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ: ΟΡΜΟΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ - ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ

Πρωινό και αναχώρηση για μια ξεχωριστή εκδρομή! Ακολουθώντας μια μαγευτική διαδρομή φθάνουμε στον Όρμο Παναγιάς, όπου θα επιβιβαστούμε στο κρουαζιερόπλοιο (προαιρετικά) και θα αναχωρήσουμε για τον περίπλου της Αθωνικής πολιτείας (καιρού επιτρέποντος). Θα εντυπωσιαστούμε από τα μοναστήρια Δοχειαρίου, Ξενοφώντος, Σίμωνος Πέτρας, Παντελεήμονος, τις σκήτες Παύλου και Αγίας Άννης κ.ά. που διαδέχονται το ένα το άλλο. Επιστροφή στην Ουρανούπολη, ελεύθερος χρόνος για γεύμα και αναχώρηση για το ξενοδοχείο. Ανάσταση στο εκκλησάκι του ξενοδοχείου - Αναστάσιμο δείπνο.

 

ΜΕΡΑ 3

ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΣΧΑ: ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΓΛΕΝΤΙ - ΓΥΡΟΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος για να παρακολουθήσουμε το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία, απολαμβάνοντας μεζεδάκια με ουζάκι στον κήπο του ξενοδοχείου. Ακολουθεί Πασχαλινό γεύμα με ζωντανή μουσική και με τον οβελία να «πρωταγωνιστεί» μαζί με αρκετά άλλα νόστιμα εδέσματα και γλέντι. Το απόγευμα αναχώρηση για το γύρο της χερσονήσου Κασσάνδρας. Μια «πολυφωνία» τοπίων, χρωμάτων και στιλ που κερδίζουν τον επισκέπτη με την πρώτη ματιά. Θα δούμε κι εδώ θαυμάσια χωριά, όπως την Κρυοπηγή, το Παλιούρι, την Καλλιθέα, τη Νέα Σκιώνη, την Κασσάνδρεια κ.ά. Ελεύθερος χρόνος για να περπατήσουμε στην παραδοσιακή Άφυτο, με την υπέροχη θέα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

 

ΜΕΡΑ 4

ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΣΧΑ: ΓΥΡΟΣ ΣΙΘΩΝΙΑΣ

(δεν περιλαμβάνεται στο 4ήμερο πρόγραμμα)
Πρωινό και αναχώρηση για το γύρο της Σιθωνίας, της χερσονήσου της Χαλκιδικής με την παραδεισένια φύση. Στην περιήγησή μας θα δούμε υπέροχα χωριά, όπως τον Νέο Μαρμαρά, τη Σάρτη, το Πόρτο Κουφό, τη Βουρβουρού κ.ά. Στάση για καφέ και γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

 

ΜΕΡΑ 5

ΤΡΙΤΗ: ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και αναχώρηση για τη Θεσσαλονίκη, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα και καφέ στο κέντρο. Πορεία επιστροφής στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν της εταιρείας Panolympia
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο Theophano Imperial 5* στην Καλλιθέα
  • Τσουρεκάκια, κουλουράκια και κόκκινα αυγά στα δωμάτια
  • Ημιδιατροφή καθημερινά
  • Αναστάσιμο δείπνο & Πασχαλινό γεύμα με ζωντανή μουσική και χορευτικό συγκρότημα στη θέση της ημιδιατροφής
  • Λαμπάδα για την Ανάσταση
  • Αρχηγός/συνοδός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου. Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους. Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα. Η κρουαζιέρα στις ακτές του Αγίου Όρους. Ο ειδικός φόρος διαμονής.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ:
THEOPHANO IMPERIAL
ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
Theophano Imperial Palace