ΘΗΣΑΥΡΟΙ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΑΠΟ 399€

ΣΥΝΟΨΗ

04 ΜΕΡΕΣ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 24/12 & 31/12
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΑΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ ΒΑΣΤΑΣ - ΣΠΑΡΤΗ - ΜΥΣΤΡΑΣ

Ώρα αναχώρησης: 08:15 π.μ.

Πρωινή αναχώρηση από Αθήνα και μέσω Μεγαλόπολης φθάνουμε σε  μια πανέμορφη τοποθεσία κοντά στο χωριό Βάστα, όπου βρίσκεται το μοναδικό θολωτό εκκλησάκι της Οσιομάρτυρος Θεοδώρας με τα 17 δέντρα φυτρωμένα στην σκεπή της. Συνεχίζουμε για την Σπάρτη, ελεύθερος χρόνος στην πόλη για γεύμα και περίπατο. Άφιξη στο ξενοδοχείο MYSTRAS GRAND PALACE RESORT & SPA 5* LUX στον Μυστρά. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο.

 

ΜΕΡΑ 2

ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ

Πρωινό και αναχώρηση για την καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς. Περιήγηση στο κάστρο με τα Βενετσιάνικα και Βυζαντινά αρχοντικά, με τον Ναό της Αγίας Σοφίας, το σπίτι και την προτομή του ποιητή Γιάννη Ρίτσου, την εκκλησία του Ελκόμενου Χριστού, τον Ναό της Παναγίας της Χρυσαφίτισσας και τα πάμπολλα μαγαζάκια με τα τοπικά ενθύμια. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

 

ΜΕΡΑ 3

ΓΥΘΕΙΟ

Πρωινό και αναχώρηση για το Γύθειο, την πόλη με το νησιώτικο χρώμα και κυριότερο λιμάνι του Λακωνικού κόλπου. Επίσκεψη στο νησάκι Κρανάη, που,σύμφωνα με τη Μυθολογία, ήταν το καταφύγιο του Πάρη και της Ωραίας Ελένης. Εκεί βρίσκεται και ο πύργος του Τζανετάκη, στον οποίον στεγάζεται το Μουσείο της Μάνης, καθώς και ο Φάρος του 1873. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα στα ταβερνάκια της πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

 

ΜΕΡΑ 4

ΜΥΣΤΡΑΣ - ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΛΙΑΣ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και αναχώρηση για τη Βυζαντινή Καστροπολιτεία του Μυστρά απλωμένη στην πλαγιά του ομώνυμου λόφου, που ακόμα και σήμερα αποπνέει την αίγλη ενός ένδοξου παρελθόντος. Επόμενος σταθμός μας το Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού, που θα σας ταξιδέψει στον πολιτισμό, την ιστορία και την τεχνολογία της ελιάς και της ελαιοπαραγωγής στον Ελλαδικό χώρο. Πορεία επιστροφής στην Αθήνα.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται, με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν της εταιρείας Panolympia
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο Mystras Grand palace Resort & Spa 5* Lux στον Μυστρά
  • Ημιδιατροφή καθημερινά
  • Αρχηγός/συνοδός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου. Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους. Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ:
MYSTRAS GRAND PALACE RESORT & SPA
ΜΥΣΤΡΑΣ
mystras-grand-2