ΣΕΡΡΕΣ - ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗ - ΔΡΑΜΑ

ΑΠΟ 210€

ΣΥΝΟΨΗ

04 ή 05 ΜΕΡΕΣ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 23/12, 24/12, 30/12, 31/12

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΣΕΡΡΕΣ

Πρωινή αναχώρηση από Αθήνα και με ενδιάμεσες στάσεις άφιξη στις Σέρρες,  στο ξενοδοχείο SIRIS 4* στον Λευκώνα. Δείπνο.

ΜΕΡΑ 2

ΑΜΦΙΠΟΛΗ - ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ - ΣΕΡΡΕΣ

(δεν περιλαμβάνεται στην 4ήμερη)

Πρωινό και αναχώρηση για την Αμφίπολη όπου θα επισκεφθούμε το Αρχαιολογικό Μουσείο με ευρήματα που προέρχονται από τη γύρω περιοχή και απεικονίζουν τη διαχρονική πορεία της πόλης. Ακολουθεί επίσκεψη στο σπήλαιο της Αλιστράτης καθώς θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα της χώρας, ίσως και της Ευρώπης. Μετάβαση στην πόλη των Σερρών για καφέ και περίπατο στην κεντρική πλατεία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

ΜΕΡΑ 3

ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΓΓΙΤΗ - ΔΡΑΜΑ

Πρωινό και αναχωρούμε για το Όρος Φαλακρό, όπου βρίσκεται το Σπήλαιο Αγγίτη Μααρά, το μοναδικό ποτάμιο σπήλαιο και το δεύτερο μεγαλύτερο σε μήκος. Στην συνέχεια μετάβαση στη Δράμα όπου θα επισκεφθούμε τις πηγές της Αγίας Βαρβάρας με τα τρεχούμενα νερά και τις λιμνούλες. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα και επιστροφή  στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

 

ΜΕΡΑ 4

ΟΧΥΡΟ ΡΟΥΠΕΛ - ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗ - ΑΝΩ ΠΟΡΟΙΑ

Πρωινό και επίσκεψη στην ιστορική γραμμή Οχυρών Μεταξά-Ιστίμπεη,  ακολουθώντας τη διαδρομή προς τον Προμαχώνα-Ρούπελ. Θα ξεναγηθούμε στο στρατιωτικό Μουσείο και σε τμήματα των Οχυρών. Συνεχίζουμε για τη  Λίμνη Κερκίνη, που δημιουργήθηκε από φράγμα στον ποταμό Στρυμόνα.  Χρόνος ελεύθερος για περίπατο και προαιρετική βαρκάδα, αλλά και φαγητό.  Το απόγευμα θα πιούμε καφέ στα Άνω Πορόια αγναντεύοντας την κοιλάδα και τη λίμνη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

 

ΜΕΡΑ 5

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και αναχώρηση για τη Θεσσαλονίκη. Επίσκεψη στον Ναό του πολιούχου Αγ. Δημητρίου, χρόνος για καφέ και βόλτα στην Πλατεία Αριστοτέλους. Πορεία επιστροφής στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται, με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν της εταιρείας Panolympia
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο της επιλογής σας Siris 4* ή Philippos Xenia 4*
  • Ημιδιατροφή καθημερινά
  • Αρχηγός/συνοδός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου. Η είσοδος σε επισκέψιμους χώρους. Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα