ΠΥΛΟΣ - ΜΕΘΩΝΗ

ΑΠΟ 215€

ΣΥΝΟΨΗ

04 ΜΕΡΕΣ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ 5/9 | 08:00
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΑΡΧΑΙΑ ΜΕΣΣΗΝΗ - ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Πρωινή αναχώρηση από Αθήνα και με ενδιάμεσες στάσεις φθάνουμε στην Αρχαία Μεσσήνη. Πρόκειται για σημαντική αρχαία πόλη με ιερά οικοδομήματα, οχυρώσεις, ταφικά μνημεία και κατοικίες. Ξενάγηση από επίσημο ξεναγό. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την Κυπαρισσία, που βρίσκεται στους πρόποδες ενός λόφου με τα ερείπια Ενετικού κάστρου. Χρόνος για γεύμα και αναχώρηση για το ξενοδοχείο της επιλογής σας Messina Resort 4* ή Oasis Hotel 3* στο Καλό Νερό. Τακτοποίηση στα δωμάτια, δείπνο.
ΜΕΡΑ 2

ΠΥΛΟΣ - ΜΕΘΩΝΗ - ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑ

Πρωινό και αναχώρηση για την όμορφη Πύλο, χτισμένη αμφιθεατρικά πάνω σε δύο λόφους, με ένα από τα πλέον καλοδιατηρημένα κάστρα της Ελλάδας στο ψηλότερο σημείο της. Επόμενος σταθμός η Μεθώνη, όπου θα επισκεφθούμε το Ενετικό κάστρο με το μπούρτζι. Θα καταλήξουμε στη γραφική Φοινικούντα, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για μπάνιο και γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.
ΜΕΡΑ 3

ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ

Πρωινό και αναχώρηση μέσω μιας όμορφης διαδρομής για την Ολυμπία, όπου θα επισκεφθούμε το Μουσείο και τον Αρχαιολογικό χώρο. Το μουσείο περιλαμβάνει τη μόνιμη έκθεση ευρημάτων από τις ανασκαφές στον ιερό χώρο της Άλτεως, τα οποία χρονολογούνται από τα προϊστορικά έως και τα πρώτα Χριστιανικά χρόνια. Από τα πλέον σημαντικά της Ελλάδας, παρουσιάζει τη μακραίωνη ιστορική εξέλιξη ενός από τα λαμπρότερα ιερά της αρχαιότητας, αφιερωμένο στον πατέρα των Θεών, τον Δία. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.
ΜΕΡΑ 4

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και αναχώρηση για την Καλαμάτα και το ιστορικό της κέντρο, όπου βρίσκονται τα περισσότερα αξιοθέατα. Θα ξεκινήσουμε τις επισκέψεις μας με την πολιούχο Υπαπαντή. Χρόνος για γεύμα και βόλτα στην παλιά πόλη με τα στενά δρομάκια και τα καταστήματα. Επίσκεψη στο Πάρκο Σιδηροδρόμων, μοναδικό στο είδος του, και πορεία για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΠΟΥΛΜΑΝ
Μεταφορές με πολυτελές πούλμαν
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ MESSINA RESORT 4* Η OASIS HOTEL
Διαμονή στο ξενοδοχείο Messina Resort 4* ή Oasis Hotel
ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
Ημιδιατροφή Καθημερινά
ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ
Πλήρες πρόγραμμα ξεναγήσεων
ΑΡΧΗΓΟΣ / ΣΥΝΟΔΟΣ
Αρχηγός / Συνοδός
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές πούλμαν της εταιρείας Panolympia
  • Διαμονή στο Messina Resort 4* ή Oasis Hotel 3* στο Καλό Νερό
  • Ημιδιατροφή
  • Αρχηγός/συνοδός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου
  • Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους
  • Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα
  • Ο ειδικός φόρος διαμονής
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ:
MESSINA RESORT
ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ
OASIS HOTEL
ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ