ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ

ΑΠΟ 330€

ΣΥΝΟΨΗ

04 ΜΕΡΕΣ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 17/4 - Ώρα αναχώρησης: 08:00
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: ΑΘΗΝΑ - ΛΕΥΚΑΔΑ

Πρωινή αναχώρηση για την πανέμορφη και καταπράσινη Λευκάδα. Το νησί πήρε το όνομά του απ’ το νότιο ακρωτήριο Λευκάτα, με τον επιβλητικό βράχο. Επίσκεψη στη Μονή Φανερωμένης, χτισμένη σε καταπράσινο λόφο με υπέροχη θέα. Γεύμα στην περιοχή της Λυγιάς και άφιξη στο ξενοδοχείο Ionian Blue 5* στη Νικιάνα. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Μεταφορά για την περιφορά του Επιταφίου στο κέντρο της Λευκάδας, όπου συναντιούνται όλοι οι Επιτάφιοι. Δείπνο.

 

ΜΕΡΑ 2

Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ: ΛΕΥΚΑΔΑ - ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ - ΙΘΑΚΗ

Πρωινό και αναχώρηση για το κοσμοπολίτικο Νυδρί, όπου θα επιβιβασθούμε στο καράβι για ολοήμερη κρουαζιέρα. Πρώτος σταθμός το Πόρτο Κατσίκι, μία από τις πιο όμορφες παραλίες του κόσμου. Φωτογραφίες και αναχώρηση για το «στολίδι» της Κεφαλονιάς, το Φισκάρδο. Ελεύθερος χρόνος για περιήγηση στα γραφικά σοκάκια και γεύμα στα ταβερνάκια με τις τοπικές σπεσιαλιτέ. Έπειτα θα επισκεφθούμε ένα από τα ομορφότερα χωριά της Ιθάκης, το Κιόνι. Συνεχίζουμε με τη Σπηλιά του Παπανικολή, το Μεγανήσι και τον Σκορπιό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούραση και το βράδυ μεταφορά στην Ανάσταση - Αναστάσιμο δείπνο!

 

ΜΕΡΑ 3

ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΣΧΑ: ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΓΛΕΝΤΙ - ΛΕΥΚΑΔΑ

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος για να απολαύσετε τις ανέσεις του ξενοδοχείου. Ακολουθεί Πασχαλινό εορταστικό γεύμα με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής και τοπικών παραδοσιακών χορευτικών. Το απόγευμα θα μεταβούμε στην πόλη για να περιηγηθούμε στις Βυζαντινές εκκλησίες, να δούμε το Μουσείο Φωνογράφου, το Πάρκο Μποσκέτο και το Ιστορικό Κέντρο. Χρόνος για καφέ στο «καράβι», το οποίο σήμερα λειτουργεί ως καφετέρια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

 

ΜΕΡΑ 4

ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΣΧΑ: ΛΙΜΝΗ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ - ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ - ΘΕΡΜΟ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και αναχώρηση για το Παναιτώλιο, που είναι η πύλη εισόδου προς τη Λίμνη Τριχωνίδα, για να περιοδεύσουμε στα καταπράσινα χωριά της. Επίσκεψη στην Ιερά Μονή Αγίου Κοσμά. Στη συνέχεια θα μεταβούμε στο Θέρμο, όπου θα έχουμε χρόνο για γεύμα στα ταβερνάκια. Ακολουθώντας μια μαγευτική διαδρομή ολοκληρώνουμε την περιήγησή μας με το γύρο της Λίμνης Τριχωνίδας, η οποία έχει έκταση 96τ.χλμ. και βάθος 57 μέτρων, περνώντας από πετρόχτιστους οικισμούς που βρίσκονται στους πρόποδες του όρους Αράκυνθου. Άφιξη στην Αθήνα αργά το απόγευμα.

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν της εταιρείας Panolympia
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο Ionian Blue Hotel 5* στη Νικιάνα
  • Ημιδιατροφή καθημερινά
  • Αναστάσιμο δείπνο & Πασχαλινό γεύμα με ζωντανή μουσική στη θέση της ημιδιατροφής
  • Λαμπάδα για την Ανάσταση
  • Η κρουαζιέρα στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη
  • Αρχηγός/συνοδός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου. Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους. Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα. Ο ειδικός φόρος διαμονής

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ:
IONIAN BLUE HOTEL
ΝΙΚΙΑΝΑ