ΝΕΑΠΟΛΗ - ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ

ΑΠΟ 242€

ΣΥΝΟΨΗ

04 ΜΕΡΕΣ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 17/4 - Ώρα αναχώρησης 07:45
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: ΑΘΗΝΑ - ΣΠΑΡΤΗ - ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΛΙΑΣ - ΝΕΑΠΟΛΗ

Ώρα αναχώρησης: 07:45 π.μ.
Πρωινή αναχώρηση από Αθήνα για τη Σπάρτη, όπου θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στο Μουσείο Ελιάς. Τα εκθέματά του μας «ταξιδεύουν» στον πολιτισμό, την ιστορία και την τεχνολογία της ελιάς και της ελαιοπαραγωγής στον Ελλαδικό χώρο, από τους προϊστορικούς χρόνους μέχρι στις αρχές του 20ού αιώνα. Συνεχίζουμε για τη Νεάπολη. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο Limira Mare 3* Sup. Παρακολούθηση του Επιταφίου. Δείπνο.
ΜΕΡΑ 2

Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ: ΣΠΗΛΑΙΟ ΚΑΣΤΑΝΙΑΣ - ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ (ΝΕΑΠΟΛΗΣ)

Πρωινό και αναχώρηση για το εντυπωσιακό Σπήλαιο της Καστανιάς, στην ανατολική απόληξη του Πάρνωνα. Έπειτα θα δούμε το παμπάλαιο εκκλησάκι του Αγίου Ανδρέα, σημαδεμένο από τα περάσματα κουρσάρων και κατακτητών. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Αρχαιολογικό Μουσείο της Νεάπολης, το οποίο περιλαμβάνει γλυπτά, επιγραφές, επιτύμβιες στήλες και αγγεία. Το βράδυ μεταφορά στην Ανάσταση - Αναστάσιμο δείπνο!

 

ΜΕΡΑ 3

ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΣΧΑ: ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ - ΝΕΑΠΟΛΗ - ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΓΕΥΜΑ

Πρωινό και πέρασμα με το φέρι-μποτ στο μικρό ψαρονήσι, την Ελαφόνησο. Παραμονή για μεζεδάκι και ουζάκι. Επιστροφή στη Νεάπολη για το Πασχαλινό γεύμα, με τον οβελία να «κυριαρχεί» και αρκετά άλλα εδέσματα. Το απόγευμα θα παρακολουθήσετε τη λειτουργία της Αγάπης και στη συνέχεια μπορείτε να κάνετε βόλτα στον όρμο της Νεάπολης, με τις πολλές καφετέριες και το ορειχάλκινο άγαλμα του Βατικιώτη Θαλασσινού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

 

ΜΕΡΑ 4

ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΣΧΑ: ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ - ΓΕΡΑΚΑΣ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και αναχώρηση για την καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς. Περιήγηση στο κάστρο με τα Βενετσιάνικα και Βυζαντινά αρχοντικά, με τον Ναό της Αγίας Σοφίας, το σπίτι και την προτομή του ποιητή Γιάννη Ρίτσου, την εκκλησία του Ελκόμενου Χριστού, τον Ναό της Παναγίας Χρυσαφίτισσας και τα πάμπολλα μαγαζάκια με τα τοπικά ενθύμια. Συνεχίζουμε για το φυσικό λιμάνι του Γέρακα, το νοτιότερο φιόρδ της Ευρώπης. Προαιρετικό γεύμα. Πορεία επιστροφής στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν της εταιρείας Panolympia
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο Limira Mare 3* Sup στη Νεάπολη
  • Ημιδιατροφή καθημερινά
  • Αναστάσιμο δείπνο και Πασχαλινό γεύμα - γλέντι στη θέση της ημιδιατροφής
  • Λαμπάδα για την Ανάσταση
  • Αρχηγός/συνοδός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου. Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους. Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα. Ο ειδικός φόρος διαμονής.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ:
LIMIRA MARE
ΝΕΑΠΟΛΗ ΛΑΚΩΝΙΑΣ