ΝΑΥΠΛΙΟ & ΟΡΕΙΝΗ ΑΡΚΑΔΙΑ

ΑΠΟ 155€

ΣΥΝΟΨΗ

03 ΜΕΡΕΣ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 1/5 - Ώρα αναχώρησης: 07:30
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΒΥΤΙΝΑ - ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ - ΣΤΕΜΝΙΤΣΑ - ΔΡΕΠΑΝΟ

Ώρα αναχώρησης: 07:30
Πρωινό και αναχώρηση για τη γραφική Βυτίνα, σε υψόμετρο 1.000μ. στο Μαίναλο και μέσα στα έλατα. Στάση για καφέ και συνεχίζουμε για τη Δημητσάνα με την επιβλητική θέα, όπου θα έχουμε τη δυνατότητα αν είναι ανοικτό να επισκεφθούμε το υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης. Χρόνος για γεύμα και επίσκεψη στην παραδοσιακή Στεμνίτσα. Άφιξη στο ξενοδοχείο The Grove Seaside Hotel 4* στο Δρέπανο, τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο.

 

ΜΕΡΑ 2

ΛΕΩΝΙΔΙΟ - ΜΟΝΗ ΕΛΩΝΗΣ - ΠΛΑΚΑ

Πρωινό και αναχώρηση για το Λεωνίδιο, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο. Συνεχίζουμε για τη Μονή Ελώνης, χτισμένη σε κάθετο επιβλητικό βράχο. Θα κατηφορίσουμε για την Πλάκα Λεωνιδίου, παραθαλάσσια περιοχή με ψαροταβέρνες και καφέ, όπου θα έχουμε χρόνο για γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

 

ΜΕΡΑ 3

ΝΑΥΠΛΙΟ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και αναχώρηση για το κοσμοπολίτικο Ναύπλιο. Επίσκεψη στο φρούριο Παλαμήδι. Κατασκευάστηκε το 1687 από τους Βενετούς, διατηρείται σε άριστη κατάσταση και αποτελεί ένα από τα σπουδαιότερα επιτεύγματα της Βενετσιάνικης αρχιτεκτονικής. Μεταφορά στο κέντρο του Ναυπλίου. Βόλτα στο μοναδικό σύμπλεγμα από Φραγκικά, Ενετικά και Τουρκικά κτίρια του κέντρου, ανάμεσα στα οποία θα θαυμάσουμε το αναστηλωμένο κτίριο της πρώτης Βουλής των Ελλήνων, το κτίριο που στεγάζει το Αρχαιολογικό Μουσείο, τον Άγιο Σπυρίδωνα κ.ά. Πορεία επιστροφής στην Αθήνα.

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν της εταιρείας Panolympia
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο The Grove Seaside Hotel 4* στο Δρέπανο
  • Ημιδιατροφή καθημερινά
  • Αρχηγός/συνοδός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου. Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους. Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα. Ο ειδικός φόρος διαμονής.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ:
THE GROVE SEASIDE HOTEL
ΔΡΕΠΑΝΟ