ΝΑΥΠΛΙΟ & ΟΡΕΙΝΗ ΑΡΚΑΔΙΑ

ΑΠΟ 119€

ΣΥΝΟΨΗ

02 ή 03 ΜΕΡΕΣ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 26/10, 27/10
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ - ΝΑΥΠΛΙΟ

Ώρα αναχώρησης: 07:30 π.μ.
Αναχώρηση από Αθήνα και μέσω Λουτρών Ωραίας Ελένης - Παλαιάς Επιδαύρου φθάνουμε στον αρχαιολογικό χώρο, όπου θα επισκεφθούμε το μουσείο και το Αρχαίο Θέατρο. Συνεχίζουμε για το Ναύπλιο, άφιξη και επίσκεψη στην εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνος, την πλατεία Συντάγματος και την παλιά πόλη.  Ελεύθερος χρόνος για γεύμα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο Amalia Hotel 4* στο Ναύπλιο. Δείπνο.


ΜΕΡΑ 2

ΒΥΤΙΝΑ - ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ - ΣΤΕΜΝΙΤΣΑ

Πρωινό και αναχώρηση για τη γραφική Βυτίνα, σε υψόμετρο 1.000μ. στο Μαίναλο και μέσα στα έλατα. Στάση για καφέ και συνεχίζουμε για τη Δημητσάνα με την επιβλητική θέα, όπου θα έχουμε τη δυνατότητα αν είναι ανοικτό να επισκεφθούμε το υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης. Χρόνος για γεύμα και επίσκεψη στην παραδοσιακή Στεμνίτσα. Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

 

ΜΕΡΑ 3

ΛΕΩΝΙΔΙΟ - ΜΟΝΗ ΕΛΩΝΗΣ - ΚΟΣΜΑΣ - ΑΘΗΝΑ

(δεν περιλαμβάνεται στη 2ήμερη εκδρομή)

Πρωινό και αναχώρηση για το Λεωνίδιο. Ελεύθερος χρόνος για να κάνετε βόλτα στις παραδοσιακές γειτονιές του. Συνεχίζουμε για ένα από τα ομορφότερα και τα πλέον γνωστά μοναστήρια της Αρκαδίας, τη Μονή Ελώνης, που είναι χτισμένη με τέτοιον τρόπο σε κάθετο βράχο ώστε δίνει στον επισκέπτη την εντύπωση ότι αιωρείται. Επόμενος σταθμός ο Κοσμάς, παραδοσιακός οικισμός σε υψόμετρο 1150μ. στις πλαγιές του Πάρνωνα. Χρόνος για γεύμα στην πλατεία του χωριού με τα ταβερνάκια. Πορεία επιστροφής για  Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν της εταιρείας Panolympia
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο Amalia Hotel 4* στο Ναύπλιο
  • Ημιδιατροφή καθημερινά
  • Αρχηγός/συνοδός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου. Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους. Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα. Ο ειδικός φόρος διαμονής.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ:
AMALIA NAUPLIA
ΝΑΥΠΛΙΟ
Amalia Hotel