ΛΕΡΟΣ

ΑΠΟ 830€

ΣΥΝΟΨΗ

08 ΜΕΡΕΣ
oa
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 23, 30/7, 6, 13, 20, 27/8, 3/9
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΛΕΡΟΣ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος της Αθήνας και με πτήση της “Aegean” άφιξη στο αεροδρόμιο της Κω. Άμεση μεταφορά από τον τοπικό αντιπρόσωπο μας στο λιμάνι του νησιού και μετά από ελεύθερο χρόνο 3 ωρών περίπου, αναχώρηση με το καταμαράν της Dodekanisos Seaways για την Λέρο (15:40-17:05). Άφιξη στο ξενοδοχείο μας (Crithonis Paradise) στο Κριθώνι, τακτοποίηση στα δωμάτιά και ελεύθερος χρόνος για να γνωρίσουμε τις σύγχρονες εγκαταστάσεις του. Θα ακολουθήσει δείπνο και αμέσως μετά θα περπατήσουμε στο διπλανό πανέμορφο λιμανάκι της Αγίας Μαρίνας, το πλέον κοσμικό και ένα από τα ομορφότερα σημεία του νησιού. Θα εντυπωσιαστείτε από την πληθώρα των επιλογών (καφέ, παραδοσιακά καφενεία, σύγχρονα μπαράκια, ζαχαροπλαστεία) όλα εναρμονισμένα σε ένα ποιοτικό περιβάλλον, με υπέροχη θέα στη θάλασσα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 2

ΛΕΡΟΣ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ)

Μετά το πρωινό μας θα ξεκινήσουμε για την ολοκληρωμένη ξενάγηση του πανέμορφου νησιού. Θα γνωρίσουμε τα σημαντικότερα αξιοθέατα που προβάλλουν το αρχιτεκτονικό, φυσιολατρικό και εκκλησιαστικό χαρακτήρα της Λέρου ( Πλάτανος - Παντέλι, Παναγία του Κάστρου) θα επισκεφτούμε το εντυπωσιακό πολεμικό μουσείο με χαρακτηριστικά εκθέματα από το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και θα συνεχίσουμε για την πρωτεύουσα του νησιού το Λακκί, έναν σπουδαίο αρχιτεκτονικό οικισμό με εντυπωσιακές κατασκευές από την περιοχή της Ιταλοκρατίας. Μετά από ένα περιεκτικό περίπατο και στάση για καφέ θα συνεχίσουμε για τον Αγ. Ιωάννη τον Θεολόγο, την Γούρνα και το Δρυμώνα. Θα φτάσουμε στο φημισμένο Αγ. Ισίδωρο όπου μετά από την απαραίτητη στάση στο εκκλησάκι που είναι χτισμένο μέσα στη θάλασσα θα ολοκληρώσουμε τη διαδρομή μας με μπάνιο (11:00 -16:30) και γεύμα (προαιρετικά) στο Μπλεφούτι ή στην Αλίνδα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας το απόγευμα. Ελεύθερος χρόνος, δείπνο και διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 3

ΠΑΤΜΟΣ

Αναχώρηση μετά το πρωινό μας στις 07:00 επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση στις 07:30 για τη μοναδική Πάτμο. Επιβίβαση στο τοπικό λεωφορείο με την επιμέλεια του συνοδού και του τοπικού διπλωματούχου ξεναγού μας θα ξεναγηθούμε στα μοναστήρια και τον παραδοσιακό οικισμό της χώρας. Θα μεταβούμε σε παραλία του νησιού για μπάνιο. Στις 16:00 μεταφορά στο λιμάνι για τη διαδρομή της επιστροφής (17:00-19:30) Άφιξη στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο και διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 4

ΠΑΝΤΕΛΙ

Μετά το πρωινό, θα μεταφέρθουμε στη μαγευτική παραλία του ομορφότερου παραλιακού οικισμού της Λέρου, το Παντέλι. Πανέμορφα χαμηλά σπιτάκια, εναρμονισμένα στην αρχιτεκτονική του νησιού, μαγευτική αμμουδιά και ποιοτικές επιλογές φαγητού και ποτού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο αργά το απόγευμα, δείπνο.
Στη συνέχεια, σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το Λακκί που προσφέρει εξαιρετικές επιλογές ποιοτικής διασκέδασης σε ένα από τους καλύτερα διατηρημένους οικισμούς της Μεσογείου.

ΜΕΡΑ 5

ΛΕΙΨΟΙ

Μετά το πρωινό θα ξεκινήσουμε για το μαγευτικό και μοναδικό νησί των Λειψών, γνωστό και ως το νησί της Καλυψούς. Θα αφιερώσουμε την ημέρα μας στις μοναδικές αμμουδιές με τα καταγάλανα νερά και στον παραδοσιακό οικισμό της πρωτεύουσας. Επιστροφή στη Λέρο αργά το απόγευμα. Δείπνο και διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 6

ΞΗΡΟΚΑΜΠΟΣ

Μετά το πρωινό θα μεταφερθούμε στην γραφική παραλία όπου θα χαρείτε την θάλασσα και τις τοπικές ταβέρνες με τα παραδοσιακά εδέσματα. Θα μας εντυπωσιάσει η εγγύτητα της Καλύμνου, καθώς θα κολυμπάμε στο πλησιέστερο σημείο προς αυτήν! Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Ελεύθερος χρόνος. Δείπνο και διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 7

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ

Μαράθι - Ασπρονήσια - Τηγανάκι

Μετά το πρωινό, σας προτείνουμε (προαιρετικά) να πραγματοποιήσετε την ημερήσια κρουαζιέρα με ένα από τα δύο πλοιάρια που ξεκινούν στις 10:30 πμ. από το λιμανάκι της Αγίας Μαρίνας. Στη διάρκεια της θα γνωρίσετε τη μαγεία του κρυμμένου παραδείσου του Νοτίου Αιγαίου με τα καταγάλανα νερά, τις μοναδικές βραχονησίδες και τις εκπληκτικές παραλίες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο και διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 8

ΛΕΡΟΣ - ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό, ελεύθερος χρόνος. Μπορείτε να επισκευθείτε έναν από τους οικισμούς του νησιού είτε για ένα επιπλέον απολαυστικό μπάνιο στη γειτονική αμμουδιά του Κριθωνίου. Μεταφορά στο λιμάνι της Αγίας Μαρίνας όπου με το καταμαράν της DODEKANISOS SEAWAYS θα μεταφερθούμε στην Κω (14:05-15:40). Ο τοπικός αντιπρόσωπός μας θα σας μεταφέρει στο αεροδρόμιο της Κω για την πτήση της επιστροφής.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
με Olympic Air ή Aegean
Αεροπορικά εισιτήρια
7 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ
στο ξενοδοχείο CRITHONIS PARADISE HOTEL 4*
7 διανυκτερεύσεις
ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Κως - Λέρος - Κως
Ακτοπλοϊκά εισιτήρια
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
Έμπειρος αρχηγός - συνοδος του γραφείου μας
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ COVID-19 ΕΩΣ 75 ΕΤΩΝ
Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ειδική ασφάλεια COVID-19 έως 75 ετών

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Λέρος ή Αθήνα - Κως με Olympic/Aegean
 • 7 διανυκτερεύσεις με ημιδιατροφή στο ξενοδοχείο CRITHONIS PARADISE HOTEL 4*
 • Μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο της Λέρου (για τις πτήσεις απευθείας για Λέρο)
 • Ακτοπλοικά εισιτήρια με την Dodekanisos Seaways (Κως - Λέρος - Κως για τις πτήσεις προς Κω)
 • Ξενάγηση στη Λέρο και μπάνιο στα Άλιντα
 • Ημερήσια εκδρομή (περιλαμβάνονται και τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια) και ξενάγηση στους Λειψούς
 • Ημερήσια εκδρομή με οργανωμένη ξενάγηση(περιλαμβάνονται και τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια) στην Πάτμο
 • 1 μεταφορά με ιδιωτικό λεωφορείο σε παραλία στη Λέρο
 • Συνοδός του γραφείου μας
 • Τοπικός αντιπρόσωπος
 • Ταξιδιωτική ασφάλεια

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Προαιρετικές εκδρομές.
Ποτά στα γεύματα.
Φιλοδωρήματα.
Φόροι αεροδρομίων (65€).

Γενικές σημειώσεις:

 1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
 2. Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
 3. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων.
 4. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
 5. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
 6. Σε οδικές και αεροπορικές εκδρομές που συνδυάζονται, οι θέσεις στα πούλμαν είναι εναλλασσόμενες.
 7. Για τις οδικές εκδρομές η επιβάρυνση κατ’ άτομο σε καμπίνα (με επιστροφή) : ΑΒ2 +€65, Α2 +€80, Α4 +€25, ΑΒ3 +€30, Α3 +€35.
 8. Στα ξενοδοχεία ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση το οποίο επιστρέφεται με το check out.
 9. Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα ταξίδια, σημαίνει αυτόματη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των Γενικών Όρων Συμμετοχής όπως αναφέρονται στο site μας www.smileacadimos.gr.
ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ OLYMPIC AIR | 23, 30/7
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΠΤΗΣΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΦΙΞΗ
ΑΘΗΝΑ - ΛΕΡΟΣ ΟΑ 32 16:35 17:35
ΛΕΡΟΣ - ΑΘΗΝΑ ΟΑ 33 17:55 18:55
ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ OLYMPIC AIR | 23, 30/7, 6, 13, 20, 27/8, 3/9
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΠΤΗΣΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΦΙΞΗ
ΑΘΗΝΑ - ΚΩΣ OA 222 10:05 11:10
ΚΩΣ - ΑΘΗΝΑ OA 225 17:50 18:50
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ:
CRITHONI’S PARADISE
ΚΡΙΘΩΝΙ

ΤΙΜΕΣ

Ημερομηνίες
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ:

-
Ενήλικες
+
-
Παιδιά
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ

 1. ΗΛΙΚΙΑ ΠΑΙΔΙΟΥ
ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
Κόστος κατ'άτομο αεροπορικώς

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΕΣ

2ΚΛΙΝΟ

1ΚΛΙΝΟ

ΠΑΙΔΙ

23, 30/7 (απευθείας για Λέρο)

8

830€

+280€

385€
23, 30/7, 6, 13, 20, 27/8, 3/9 (μέσω Κω)
855€
+280€
385€