ΙΜΒΡΟΣ - ΤΕΝΕΔΟΣ - ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΑΠΟ 395€

ΣΥΝΟΨΗ

06 ΜΕΡΕΣ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 22/2
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ 21/3

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΚΟΜΟΤΗΝΗ/ΞΑΝΘΗ

Αναχώρηση και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και γεύμα θα φτάσουμε στην Κομοτηνή. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 2

ΚΟΜΟΤΗΝΗ/ΞΑΝΘΗ - ΤΣΑΝΑΚΚΑΛΕ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση νωρίς το πρωί για τα ελληνοτουρκικά σύνορα. Μέσω Κεσσάνης θα φτάσουμε στα Στενά των Δαρδανελλίων, γνωστά ως Ελλήσποντος. Το σχήμα του πορθμού μοιάζει με ποταμό και θεωρείται ένας από τους πιο επικίνδυνους, πολυσύχναστους και δύσκολους υδάτινους δρόμους. Συνεχίζουμε για το Τσανάκκαλε, χτισμένο στο στενότερο σημείο των Δαρδανελλίων. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 3

ΙΜΒΡΟΣ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για το Καμπάτεπε, απ’ όπου θα επιβιβαστούμε στο ferry boat για την Ίμβρο. Στη περιήγησή μας θα θαυμάσουμε το Eυλάμπιο, ένα ξεχωριστό χωριό που πιθανολογείται ότι οι κάτοικοί του απελπισμένοι από τις συχνές επιδρομές των πειρατών, έχτισαν τα σπίτια τους στην προστατευμένη από μικρά υψώματα έκταση του εύπορου γαιοκτήμονα Ευλάμπιου. Συνεχίζουμε για το Γλυκύ, στους πρόποδες του βουνού Άγιος Αθανάσιος. Ακολουθεί το Κάστρο και το χωριό Άγιοι Θεόδωροι, το οποίο οφείλει το όνομά του στο ομώνυμο εκκλησάκι. Τέλος, θα δούμε τα χωριά Σχοινούδι και Αγρίδια. Ελεύθερος χρόνος και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 4

ΤΡΟΙΑ - ΤΕΝΕΔΟΣ

Πρωινό και αναχώρηση για την Τροία. Το μυθικό Ίλιον ήταν χτισμένο αρχικά πολύ κοντά στη θάλασσα, αλλά οι συνεχείς προσχώσεις των ποταμών Σκαμάνδρου και Σιμόεντος απομάκρυναν σταδιακά την πόλη από την ακτογραμμή. Συνεχίζουμε για το Γκεϊκλί απ’ όπου θα επιβιβαστούμε στο ferry boat για την Τένεδο. Θα δούμε τη μεγάλη πλατεία και την ανοιχτή αγορά, μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον, με τα διάσημα σταφύλια της Τενέδου, κρασιά, γλυκά του κουταλιού, λάδι και ελιές. Ακολουθεί επίσκεψη στον Ελληνορθόδοξο Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Περιήγηση στο νησί και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 5

ΤΣΑΝΑΚΚΑΛΕ - ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ - ΚΟΜΟΤΗΝΗ/ΞΑΝΘΗ

Πρωινό και αναχώρηση για την Αδριανούπολη. Ιδρύθηκε το 125 μ.Χ. από το Ρωμαίο αυτοκράτορα Αδριανό και υπήρξε πρωτεύουσα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας για 92 χρόνια, έως την κατάληψη της Κωνσταντινούπολης. Θα θαυμάσουμε τα ερείπια των Ορθόδοξων Ιερών Ναών, τα Μουσουλμανικά Τεμένη και το Μουσείο Υγείας. Θα επισκεφθούμε το Καραγάτσι και θα δούμε το Σιδηροδρομικό Σταθμό, όπου στάθμευε το Οριάν Εξπρές. Ελεύθερος χρόνος και αναχώρηση για Κομοτηνή ή Ξανθή. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 6

ΚΟΜΟΤΗΝΗ/ΞΑΝΘΗ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και γεύμα, επιστροφή στην Αθήνα αργά το απόγευμα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟ ΠΟΥΛΜΑΝ
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟ ΠΟΥΛΜΑΝ
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 3*, 4* & 5*
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 3*, 4* & 5*
ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΤΣΑΝΑΚΑΛΛΕ
ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΤΣΑΝΑΚΑΛΛΕ
ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ
ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ
ΤΟΠΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΣ ΞΕΝΑΓΟΣ
ΤΟΠΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΣ ΞΕΝΑΓΟΣ
ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΩΣ 75 ΕΤΩΝ
Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλιση έως 75 ετών

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Μεταφορές με πολυτελές πούλμαν
 • 5 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 3*, 4* & 5* (3 Τσανάκκαλε Parion Hotel 5*, 2 Ελλάδα σε ξενοδοχεία 3*, 4*)
 • Πρωινό καθημερινά
 • 3 δείπνα στο ξενοδοχείο, στο Τσανάκκαλε
 • Ξεναγήσεις, περιηγήσεις βάσει προγράμματος
 • Εισιτήρια ferry boat για την Ίμβρο και την Τένεδο
 • Τοπικός Ελληνόφωνος ξεναγός
 • Έμπειροςαρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλιση με κάλυψη Covid-19 έως 75 ετών


ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Εισιτήρια εισόδων
 • Δημοτικοί φόροι στα ξενοδοχεία της Ελλάδας
 • Ό,τι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
 1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
 2. Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
 3. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων
 4. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
 5. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
 6. Σε οδικές και αεροπορικές εκδρομές που συνδυάζονται, οι θέσεις στα πούλμαν είναι εναλλασσόμενες
 7. Για τις οδικές εκδρομές η επιβάρυνση κατ’ άτομο σε καμπίνα (με επιστροφή) : ΑΒ2 +€65, Α2 +€80, Α4 +€25, ΑΒ3 +€30, Α3 +€35.
 8. Στα ξενοδοχεία ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση το οποίο επιστρέφεται με το check out.
 9. Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα ταξίδια, σημαίνει αυτόματη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των Γενικών Όρων Συμμετοχής όπως αναφέρονται στο site μας www.smileacadimos.gr