ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ - ΜΠΡΙΖ

ΑΠΟ 795€

ΣΥΝΟΨΗ

06 ΜΕΡΕΣ
aegean
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το Άμστερνταμ. Άφιξη στο αεροδρόμιο. Αναχώρηση για την γνωριμία μας με την πόλη του Άμστερνταμ. H πανοραμική́ περιήγησή μας στην πρωτεύουσα της Ολλανδίας θα μας αποκαλύψει μια ξεχωριστή́ πρωτεύουσα, τόσο ρομαντική́ διαχρονικά́ όσο και σύγχρονη ταυτόχρονα που η πληθώρα των καναλιών με την πολυπολιτισμικότητα των κάτοικων της την καθιστούν ως μια από́ τις γνωστότερες μητροπόλεις της Ευρώπης. Περιηγούμενοι στην υπέροχη και γεμάτη πράσινο ζώνη του Άμστερνταμ θα απολαύσουμε την απόλυτη αρμονία του περιβάλλοντος κατά μήκος του διάσημου ποταμού Άμστελ. Δίπλα στις γαλήνιες όχθες συναντάμε όμορφες παράκτιες κατοικίες, χαρακτηριστικά πλεούμενα και έναν από τους πιο όμορφους ανεμόμυλους της περιοχής. Διασχίζοντας τον ποταμό παρατηρούμε το εντυπωσιακό γήπεδο 'Stadium Arena' έδρα της τοπικής ομάδας 'Ajax'..  
Μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια μας. Στην συνέχεια ο αρχηγός μας θα είναι διαθέσιμος να σας συνοδέψει στο ιστορικό κέντρο και την κεντρική πλατεία Dam, περπατώντας σε μια πόλη όπου τα μαγευτικά κανάλια και τα εμβληματικά στενά αρχοντικά συνθέτουν την εικόνα ενός τεράστιου υπαίθριου μουσείου. Τα διάσπαρτα διεθνή εστιατόρια και τα εμπορικά καταστήματα ολόγυρα θα μας γεμίσουν ιδέες, ενώ τα ιδιαίτερα σπίτια μέσα στα κανάλια και οι φωτισμένες γέφυρες θα είναι αφορμή για όμορφες φωτογραφίες! Αμέσως μετά μπορείτε να συνεχίσετε την διασκέδαση σας στις τυπικές ολλανδικές παμπ ή στα εστιατόρια της περιοχής. (Μετάβαση με τραμ ή μετρό, έξοδα ατομικά, και υπόδειξη στον τρόπο χρήσης του). Διανυκτέρευση στο Άμστερνταμ.

ΜΕΡΑ 2

AMSTERDAM SHOPPING EXPERIENCE

Πρωινό και η σημερινή ημέρα είναι ελεύθερη στη διάθεση σας για να απολαύσετε τα ψώνια σας και το ‘Αmsterdam Shopping Experience’ στις φημισμένες αγορές της πόλης. Ξεκινήστε από την Kalverstraat (πρώτος εμπορικός πεζόδρομος της Ευρώπης μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο) ή την P.C Hooftstraat η οποία φιλοξενεί τους παγκόσμιους οίκους μόδας. Μια βόλτα στην περιοχή Jordaan (Γίορντάν) και στους φημισμένους 'Εννέα δρόμους' (9 Straatjes) με τα μικρά εμπορικά θα μας αποκαλύψει την ομορφιά των καναλιών σε ένα από τα γραφικότερα σημεία της πόλης. Επίσης στα μεγάλα εμπορικά πολυκαταστήματα στην πλατεία Dam όπως το Bijenkorf και το Magna Plaza (βρίσκετε στο πρώην κτίριο του κεντρικού ταχυδρομείου, χτισμένο το 1895) μπορείτε να θαυμάσετε την αρχιτεκτονική τους και να βρείτε πληθώρα προϊόντων απολαμβάνοντας παράλληλα ένα καφέ ή γεύμα. Διανυκτέρευση στο Άμστερνταμ.
ΜΕΡΑ 3

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

Ημέρα ελεύθερη. Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε τον ζωολογικό ή τον βοτανικό κήπο στο μητροπολιτικό πάρκο, κάποιο από τα πολλά μουσεία, γκαλερί, τα πολύχρωμα εμπορικά μαγαζιά, το παζάρι των λουλουδιών και τις υπαίθριες αγορές, για να ζήσετε την ατμόσφαιρα του Άμστερνταμ μέσα από τους κατοίκους του. Περπατήστε κατά μήκος των καναλιών και δειπνήστε σε κάποιο από τα αμέτρητα καφέ/μπάρ και εστιατόρια. Το Άμστερνταμ είναι μια πόλη δεμένη με το νερό, με πολλούς πεζόδρομους και απίστευτα όμορφες πλωτές οδούς. Απολαύστε την Πόλη! Διανυκτέρευση στο Άμστερνταμ.

ΜΕΡΑ 4

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ, ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ, ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ, ΜΠΡΙΖ

Πρωινό. Αναχώρηση με τις αποσκευές μας για το Βέλγιο. Στάση στο Ρότερνταμ, Φιλοξενεί το μεγαλύτερο εμπορικό λιμάνι της Ευρώπης, συγχρόνους ουρανοξύστες, εκθαμβωτικά μοντέρνα κτίρια και τις εντυπωσιακές γέφυρες Willem & Erasmus, παρουσιάζοντας μια φουτουριστική αρχιτεκτονική του που σε καθηλώνει. Στη συνέχεια μεταφερόμαστε στις Βρυξέλλες. Η πρωτεύουσα του Βελγίου και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μια πόλη με ένδοξο παρελθόν στην οποία σήμερα εδώ χτυπά η καρδιά της Ευρώπης! Θα ανακαλύψουμε τη ‘μαγεία’ που την περιβάλλει και θα θαυμάσουμε τα ιστορικά μνημεία και τις σύγχρονες κατασκευές της μέσα από τις όμορφες πλακόστρωτες γειτονιές στο κέντρο της πόλης.

Μεταξύ άλλων θα γνωρίσουμε το Ατόμιουμ σήμα κατατεθέν των Βρυξελλών, τo Βασιλικo παλάτι του Λάκεν και τον ομώνυμο Βασιλικό Ναό, τον Γιαπωνέζικο πύργο και την Κινέζικη Παγόδα, την πλατεία Grand Sablon με τον γοτθικού ρυθμού Ναό της Παναγίας, το Δικαστικό Μέγαρο, το Μουσείο Καλών Τεχνών, τα Βασιλικά Ανάκτορα, την εντυπωσιακή κεντρική πλατεία Grand Place, το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο όπως και την Ευρωπαϊκή επιτροπή στο χαρακτηριστικό ελικοειδές σχήμα του κτιρίου Berlaymont. Στάση στην κεντρική πλατεία Grand Place όπου το κομψό Δημαρχείο, τα πανέμορφα και έντονα διακοσμημένα κτίρια των συντεχνιών, και οι επώνυμοι κατά καιρούς κάτοικοι της προσδίδουν μια πρωτόγνωρη αύρα. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι η κεντρική πλατεία των Βρυξελλών θεωρείται ως 'η Ομορφότερη Πλατεία Παγκοσμίως'! Συνεχίζουμε για τη 'διάσημη' Μπριζ, μια πόλη μοναδικό στολίδι μεσαιωνικής αρχιτεκτονικής, εκεί όπου ο χρόνος δείχνει να έχει σταματήσει στον Μεσαίωνα! Μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια μας.  

Ο περίπατος μας μέσα στα σοκάκια περιτριγυρισμένοι από τα γραφικά κτίσματα και τα κανάλια της χρυσής εποχής, θα μας ‘ζωντανέψει’ μεσαιωνικές εικόνες από τότε οπού η πόλη υπήρξε το πιο πλουσιότερο εμπορικό λιμάνι του κόσμου. Η κεντρική πλατεία, τα επιβλητικά κτίρια, το Διοικητήριο, η λίμνη της αγάπης, οι όμορφοι διάσπαρτοι Ναοί όπως ο Ναός της Παναγίας, το πρώτο νοσοκομείο της Ευρώπης του Αγ. Ιωάννη που χρονολογείται από τον 12ο αιώνα! και οι παλαιοί υδάτινοι οδοί με τις χαμηλές γέφυρες και τα παραδοσιακά σπίτια στις όχθες μας μαρτυρούν το έντονο παρελθόν της. Το βράδυ σας προτείνουμε να απολαύσετε την βόλτα σας στα ήρεμα μεσαιωνικά σοκάκια της Μπριζ, και σε κάποιο από τα γραφικά μπαρ και εστιατόρια στην καρδιά της παλιάς πόλης!  Διανυκτέρευση στην Μπριζ.

ΜΕΡΑ 5

ΜΠΡΙΖ

Πρωινό. Η σημερινή ημέρα είναι ελεύθερη στη διάθεση σας, για να περπατήσετε την ‘αρχόντισσά του ρομαντισμού’, με τα υπέροχα κανάλια της. Το ιστορικό κέντρο της Μπρυζ αναγορεύτηκε το 2000 σε Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της ΟΥΝΕΣΚΟ και φιλοξενεί μερικά από τα παλαιότερα διατηρητέα κτήρια του κόσμου. Ξεκινήστε από τον γοτθικού ρυθμού Ιερό Ναό της Παναγίας  του 12ου αιώνα που στεγάζει ένα καλλιτεχνικό θησαυρό του Μιχαήλ Άγγελου, το άγαλμα της Μαντόνα με το Θείο Βρέφος περίτεχνα σκαλισμένο σε λευκό μάρμαρο. Ο πύργος του καμπαναριού ξεπερνάει σε ύψος τα 115 μέτρα και παραμένει η ψηλότερη κατασκευή στην πόλη όντας ο δεύτερος ψηλότερος Ναός από τούβλα στον κόσμο. Η ρωμαιοκαθολική Βασιλική Εκκλησίά του Αγίου Αίματος διπλά στο Δημαρχείο της πόλεως στην όποια υπάρχει ένα Ιερό λείψανο από το Αίμα του Ιησού Χρηστού που μεταφέρθηκε εδώ από τους Αγίους τόπους αλλά και ο Καθεδρικός Ναός του Αγ. Σαλβαντόρ υποδουλώνουν την έντονη αφοσίωση της πόλεως στην Καθολική πίστη. Επισκεφθείτε το Μουσείο Groeninge όπου εκτίθενται μερικά από τα σπουδαιότερα έργα των μεγαλύτερων Φλαμανδών ζωγράφων όπως και την έκθεση αφιερωμένη στον Σαλβαδόρ Νταλί.

Περπατήστε στην λίμνη της Αγάπης διπλά στους πανέμορφους κύκνους και θαυμαστέ το υπέροχο νοσοκομείο του Αγίου Ιωάννη, ένα από τα παλαιότερα νοσοκομεία που υπάρχουν στον κόσμο και έναν από τους ακρογωνιαίους λίθους της μεσαιωνικής κοινωνίας. Στην κεντρική πλατεία Markt  δεσπόζει το υπέροχο Διοικητήριο Belfry ύψους 83 μέτρων. Μπορούμε ακόμη και να απολαύσουμε την χαρακτηριστική μελωδία από το μουσικό κωδωνοστάσιο του που αποτελείτε από έναν μηχανισμό από 47 παλιές καμπάνες. Επισκεφτείτε το μουσείο μπύρας και επιλέξτε μια βόλτα με τις ανοιχτές βάρκες στα κανάλια ή ανεβείτε σε μια άμαξα και περιπλανηθείτε στα μεσαιωνικά στενά σοκάκια. Δυνατότητα αγορών των χαρακτηριστικών προϊόντων της Μπρυζ όπως σοκολάτες μέσα από την τεράστια ποικιλία των καταστημάτων της περιοχής, αλλά και των μοναδικών 'αραχνοΰφαντων' δαντελών που ξεκίνησαν να υφαίνονται εδώ τον 16ο αιώνα. Η Μπρύζ είναι μοναδική, πόλη ορόσημο για το παγκόσμιο εμπόριο. Διανυκτέρευση στην Μπρύζ.

ΜΕΡΑ 6

ΜΠΡΙΖ - ΑΘΗΝΑ

Μπουφέ πρόγευμα και ελεύθερος χρόνος μέχρι την μεταφορά μας στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ AEGEAN/KLM/TRANSAVIA
Αεροπορικά Εισιτήρια με απευθείας πτήσεις της Aegean/KLM/Transavia
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 3* Η 4*
Διαμονή σε ξενοδοχείο 3* ή 4*
ΠΡΩΙΝΟ ΣΕ ΜΠΟΥΦΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
Πρωινό σε μπουφέ καθημερινά
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟ ΠΟΥΛΜΑΝ
Μεταφορές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ
Πλήρες πρόγραμμα ξεναγήσεων
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
Έμπειρος αρχηγός - συνοδός του γραφείου μας
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ & ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΔΡΟΜΕΙΣ ΕΩΣ 75 ΕΤΩΝ
Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα – Άμστερνταμ / Βρυξέλες – Αθήνα ή αντίστροφα με Aegean/KLM/Transavia
 • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο
 • 3 διανυκτερεύσεις στο Άμστερνταμ σε ημικεντρικό ξενοδοχείο 4* (Novotel 4*, XO Blue Tower 4* ή παρόμοιο)
 • 2 διανυκτερεύσεις στη Μπρύζ σε ξενοδοχείο 4* (Golden Tulip De' Medici Brugge 4*, Novotel 3* ή παρόμοιο)
 • Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
 • Εκδρομές, περιηγήσεις, βάσει προγράμματος
 • Τοπικός Ελληνόφωνος συνοδός/αντιπρόσωπος του γραφείου μας
 • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Φόροι αεροδρομίου & επίναυλοι καυσίμων 165€
 • Φόρος διαμονής 3€ το άτομο, ανά διανυκτέρευση
 • Covid-19 PCR test που ενδέχεται να ζητηθούν από την κάθε χώρα, αναλόγως των κανονισμών την περίοδο της επιλογής σας
 • Aχθοφορικά, φιλοδωρήματα, είσοδοι σε μουσεία, μνημεία & λοιπά αξιοθέατα
 • Ό,τι ρητά αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο

ΕΙΔΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

 • Το πρόγραμμα υλοποιείται με την ελάχιστη συμμετοχή των 4 ατόμων
 1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
 2. Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
 3. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων.
 4. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
 5. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
 6. Σε οδικές και αεροπορικές εκδρομές που συνδυάζονται, οι θέσεις στα πούλμαν είναι εναλλασσόμενες.
 7. Για τις οδικές εκδρομές η επιβάρυνση κατ’ άτομο σε καμπίνα (με επιστροφή): ΑΒ2 +€65, Α2 +€80, Α4 +€25, ΑΒ3 +€30, Α3 +€35.
 8. Στα περισσότερα ξενοδοχεία του εξωτερικού ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση, το οποίο επιστρέφεται με το check out.
 9. Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα ταξίδια, σημαίνει αυτόματη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των Γενικών Όρων Συμμετοχής, που μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά εδώ
6 ΜΕΡΕΣ | ANAXΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ | ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ AEGEAN/KLM/TRANSAVIA
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΠΤΗΣΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΦΙΞΗ
ΑΘΗΝΑ - ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ:
NOVOTEL AMSTERDAM CITY
ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ
novotel-amsterdam-city
GOLDEN TULIP DE' MEDICI BRUGGE
ΜΠΡΙΖ
Golden Tulip Hotel de' Medici2

ΤΙΜΕΣ

Ημερομηνίες
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ:

-
Ενήλικες
+
-
Παιδιά
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ

 1. ΗΛΙΚΙΑ ΠΑΙΔΙΟΥ
ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
Κόστος κατ' άτομο αεροπορικώς

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΕΣ

2ΚΛΙΝΟ

1ΚΛΙΝΟ

ΠΑΙΔΙ

Καθημερινά από 15/04 έως 31/10/21

6

795€

+240€

745€