COVID-19

ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ...

Και κρατάμε όλα όσα κάνουν τα ταξίδια μας μοναδικά!
Με απόλυτη προτεραιότητα την ασφάλεια, σχεδιάζουμε και πάλι όλες τις εκδρομές που έχετε αγαπήσει και που θέλετε ανακαλύψετε ξανά, ενώ αναβαθμίζουμε όλες τις υπηρεσίες μας ώστε να είναι προσβάσιμες από την άνεση του σπιτιού σας.

 

ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ!

Kάντε την κράτηση σας ελεύθερα! Θα σας ζητήσουμε προκαταβολή μόλις επιβεβαιωθεί η αναχώρηση της εκδρομής, βάσει των συμμετοχών αλλά και εφόσον οι επιδημιολογικές συνθήκες επιτρέπουν την πραγματοποίηση της εκδρομής. Σε περίπτωση που λόγω έκτακτων συνθηκών η πραγματοποίηση της εκδρομής δεν μπορέσει να πραγματοποιηθεί, σας επιστρέφουμε το 100% του ποσού που μας έχετε καταβάλλει.
Σε περίπτωση που προσβληθείτε ή νοσήσετε από τον Covid-19 πριν από το ταξίδι σας, αναλαμβάνουμε όλα τα ακυρωτικά και σας επιστρέφουμε πλήρως το χρηματικό ποσό που έχετε καταβάλλει. Ακολουθούμε την ίδια πολιτική και για όλους τους πελάτες μας που ενδέχεται να βρεθούν σε καθεστώς υποχρεωτικής απομόνωσης (καραντίνα) λόγω πρόσφατης έκθεσης τους στον Covid-19. 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ

Σε όλες μας τις εκδρομές επιλέγουμε ξενοδοχεία με πιστοποίηση Health First και τα οποία ακολουθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα βάσει των οδηγιών του ΕΟΔΥ.
Έτσι είμαστε σίγουροι πως εφαρμόζεται μια σειρά μέτρων, όπως η απολύμανση των δωματίων, ο τακτικός και σχολαστικός καθαρισμός όλων των κοινόχρηστων χώρων, η τήρηση αποστάσεων, σχέδιο διαχείρισης ύποπτων κρουσμάτων και η ειδική ενημέρωση των εργαζομένων για όλα τα απαραίτητα μέτρα που πρέπει να ακολουθούνται. 

ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ & ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ

Οργανώνουμε όλες τις εκδρομές μας δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην αποφυγή συνωστισμού στα σημεία που επισκεπτόμαστε και όπου αυτό είναι εφικτό. Επιπλέον, πριν από κάθε αναχώρηση ελέγχουμε την επιδημιολογική κατάσταση των περιοχών που θα επισκεφθούμε ώστε να λάβουμε ειδικές προφυλάξεις εφόσον αυτό απαιτείται.

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ

1. Τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων μεταφοράς στα τουριστικά λεωφορεία των εκδρομών μας. Όλα τα λεωφορεία που χρησιμοποιούμε είναι πιστοποιημένα από επόπτη Δημόσιας Υγείας.
2. Έχουμε εφαρμόσει τον περιορισμό των θέσεων επιβαινόντων στο 50% της χωρητικότητας και σε διάταξη τέτοια που να διασφαλίζει την προβλεπόμενη απόσταση μεταξύ των επιβατών.
3. Πριν από την αναχώρηση της εκδρομής, κατά την επιβίβαση στο πούλμαν, πραγματοποιούμε ταχεία θερμομέτρηση σε όλους τους επιβάτες.
4. Όλοι οι οδηγοί είναι εφοδιασμένοι με ειδικό πιστοποιημένο και εγκεκριμένο απολυμαντικό υλικό το οποίο ψεκάζεται σε όλα τα σημεία επαφής αμέσως μετά από κάθε δρομολόγιο.
5. Πραγματοποιούνται καθολικές απολυμάνσεις με εγκεκριμένα απολυμαντικά μέσα στην καμπίνα των επιβατών και με ειδικά συνεργεία για την εφαρμογή τους.
6. Απολύμανση των κλιματιστικών στα πούλμαν και καθολική αντικατάσταση όλων των φίλτρων κλιματισμού. Η ενέργεια αυτή επαναλαμβάνεται σε πολύ τακτικά χρονικά διαστήματα για τη διασφάλιση καθαρού και φρέσκου αέρα στην καμπίνα.
7. Οι οδηγοί μας είναι εφοδιασμένοι με ατομική μάσκα και γάντια προστασίας τα οποία χρησιμοποιούν καθ’ όλη τη διάρκεια της υπηρεσίας τους, ενώ ενημερώνονται καθημερινά για τις επικαιροποιημένες οδηγίες του ΕΟΔΥ.
8. Τα λεωφορεία μας διαθέτουν εγκεκριμένα αντισηπτικά διαλύματα για χρήση από τους επιβάτες κατά την είσοδο ή την έξοδο από το λεωφορείο.

ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Kάντε την κράτηση σας ελεύθερα! Θα σας ζητήσουμε προκαταβολή μόλις επιβεβαιωθεί η αναχώρηση της εκδρομής, βάσει των συμμετοχών αλλά και εφόσον οι επιδημιολογικές συνθήκες στην χώρα προορισμού επιτρέπουν την πραγματοποίηση του ταξιδιού. Σε περίπτωση που προσβληθείτε ή νοσήσετε από τον Covid-19 πριν από το ταξίδι σας, αναλαμβάνουμε όλα τα ακυρωτικά και σας επιστρέφουμε την αξία του ταξιδιού σας σε voucher, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μελλοντικά για τη συμμετοχή σας σε κάποιο οργανωμένο ταξίδι της Smile Acadimos.

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ
1. Έχουμε εφαρμόσει μια ολοκληρωμένη υπηρεσία εξυπηρέτησης, από την αρχική σας κράτηση έως και την τελική εξόφληση, η οποία δεν απαιτεί την φυσική σας παρουσία στα γραφεία μας.
2. Σας συστήνουμε να πραγματοποιείτε τις κρατήσεις σας μέσω του τηλεφωνικού μας κέντρου 2103738000. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να μας επισκεφθείτε από κοντά, τα κεντρικά μας γραφεία είναι ανοιχτά τις καθημερινές από τις 09:00 έως τις 17:00. Στα γραφεία τηρείται η υποχρεωτική χρήση μάσκας για όλους τους επισκέπτες καθώς και το προβλεπόμενο όριο ατόμων ανά τ.μ.
3. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε όλες τις συναλλαγές σας εύκολα και από απόσταση με τους παρακάτω τρόπους: α) Τραπεζική κατάθεση β) Πληρωμή μέσω κάρτας γ) Πληρωμή μέσω της υπηρεσίας Livepay της Eurobank. Η χρέωση της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας αλλά και ο διακανονισμός πληρωμής με δόσεις μπορούν να ολοκληρωθούν χωρίς να απαιτείται η φυσική σας παρουσία.